Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie België

Ardennen - Vallei van de Ourthe en Laval

Vanaf € 345.00
Op deze GTA-wandeling van 105 km in stervorm kunt u in alle vrijheid de Ardense bossen en de valleien van de Ourthe en de Laval ontdekken.

Vijf dagen lang loopt u door de dorpjes en gehuchten in het centrum van de Ardennen. Een onvergetelijke wandeltocht in Wallonië die u niet mag missen!

 

Moselsteig

Vanaf € 300.00
De Moselsteig voert van het drielandenpunt bij Perl langs de Moezel naar Koblenz langs typische wijndorpen. U wandelt tussen de wijngaarden, onderweg heeft u bijna voortdurend schitterende uitzichten op de bochtige rivier. Op de laatste dag van elk arrangement staan er bijzondere activiteiten op het programma. Het traject Bernkastel naar Cochem wordt het allermooiste stukje Moezeldal genoemd.

Eiland Ruegen

Vanaf € 365.00
Het eiland Rügen ligt in het noordoosten van Duitsland. Het is bekend vanwege de witte krijtrotsen en groene lanen, beukenbossen en lange en brede stranden. Een groot deel is natuurreservaat en Nationaal park.

Noord-Tirol \ Seefeld

Vanaf € 429.00

Wandelen in Noord-Tirol: Seefeld ligt op een plateau op 1200 m hoogte aan een meer en wordt omsloten door het Karwendelgebergte. Het hoogplateau leent zich uitstekend voor gemoedelijke bos- en panoramawandelingen over heuvels en door dalen. De hoge bergen zijn het domein van sportieve bergwandelaars met alpiene ervaring.

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 610.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Spaanse Pyreneeen, Cerdanya

Vanaf € 444.00
Tussen Andorra en de imposante Serra de Cadi ligt de brede vallei van de Segre. Vanuit het dorpje Prullans kunnen fraaie wandelingen worden gemaakt. Schitterend uitzicht op de Spaanse Pyreneeën.

Andalusië: Sierra de Aracena

Vanaf € 210.00

Wandelvakantie in Sierra de Aracena in Andalusië: op 80 km van Sevilla ligt de Sierra de Aracena. Door de ruime beschikbaarheid van water en de beschutte ligging is dit een fraai groen wandelgebied. 5 km buiten de plaats Aracena ligt onze mooie accommodatie. Vanuit deze standplaatsreis is een auto onmisbaar.

Serra de Sintra

Vanaf € 220.00

Serra de Sintra ligt ten westen van Lissabon, heeft een weelderige vegetatie dicht bij de oceaan. Hier vertoefde vroeger de adel graag. Sintra was het zomerverblijf van de koningen van Portugal.

 

Kustpad Wight

Vanaf € 535.00
De trektocht Wight loopt langs de kust van het eiland. Het herbergt unieke flora en fauna, door de Britten ook wel het ‘Madeira van Engeland’ genoemd. Tegelijkertijd ademt het ook de typische Engelse sfeer. U start en eindigt weer in Ryde.

Isle of Wight

Vanaf € 470.00

Een Engels eiland waar het vaak mooi weer is en zelfs palmbomen groeien? Dat is het eiland Wight onder de Engelse zuidkust, dat dankzij de warme golfstroom beschikt over een subtropisch microklimaat. Hier is het prachtig en ontspannen wandelen door de heuvels en langs de rotskust.