Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie België

Gent en Leiestreek

Vanaf € 195.00
Gent biedt een veelheid aan bezienswaardigheden en historische gebouwen: het Gravensteen, 15e eeuwse stadhuis, de Sint-Baafskathedraal en het Belfort uit de 14e eeuw.

Moselsteig

Vanaf € 295.00
De Moselsteig voert van het drielandenpunt bij Perl langs de Moezel naar Koblenz langs typische wijndorpen. U wandelt tussen de wijngaarden, onderweg heeft u bijna voortdurend schitterende uitzichten op de bochtige rivier. Op de laatste dag van elk arrangement staan er bijzondere activiteiten op het programma. Het traject Bernkastel naar Cochem wordt het allermooiste stukje Moezeldal genoemd.

Eiland Ruegen

Vanaf € 380.00
Het eiland Rügen ligt in het noordoosten van Duitsland. Het is bekend vanwege de witte krijtrotsen en groene lanen, beukenbossen en lange en brede stranden. Een groot deel is natuurreservaat en Nationaal park.

Noord-Tirol \ Seefeld

Vanaf € 415.00

Wandelen in Noord-Tirol: Seefeld ligt op een plateau op 1200 m hoogte aan een meer en wordt omsloten door het Karwendelgebergte. Het hoogplateau leent zich uitstekend voor gemoedelijke bos- en panoramawandelingen over heuvels en door dalen. De hoge bergen zijn het domein van sportieve bergwandelaars met alpiene ervaring.

Istrië - Comfortabel en Culinair Wandelen

Vanaf € 645.00

In Istrië laat overal de Italiaanse invloed zich merken. Pal achter de fraaie kust ligt een veel minder toeristisch achterland met een agrarisch karakter, bij de Romeinen bekend als Terra Magica, tegenwoordig het Toscane van Kroatië genoemd.

 

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 595.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze Costa Brava route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Spaanse Pyreneeen, Cerdanya

Vanaf € 405.00
Tussen Andorra en de imposante Serra de Cadi ligt de brede vallei van de Segre. Vanuit het dorpje Prullans kunnen fraaie wandelingen worden gemaakt. Schitterend uitzicht op de Pyreneeen.

Sierra de Aracena

Vanaf € 210.00

Wandelvakantie in Andalusië, in de Sierra de Aracena. Een fraai groen wandelgebied door de ruime beschikbaarheid van water en de beschutte ligging. Standplaatsreis.

Pinhal \ Midden Portugal

Vanaf € 325.00
Ten zuiden van Coimbra ligt de streek Pinhal. Vanuit de sfeervolle wijnboerderij in Nesperal, 7 km ten zuiden van de rivier Rio Zezere, maakt u de prachtigste wandelingen. U wordt warm welkom geheten door een Nederlands echtpaar dat zorg draagt voor een aangenaam verblijf op dit landgoed. De streek is een middelgebergte waar vruchtbare grond langs de riviertjes wordt afgewisseld met groene bossen met pijnbomen, eiken en kastanjes.

Kustpad Wight

Vanaf € 505.00
De trektocht Wight loopt langs de kust van het eiland. Het herbergt unieke flora en fauna, door de Britten ook wel het ‘Madeira van Engeland’ genoemd. Tegelijkertijd ademt het ook de typische Engelse sfeer.