Topo-Aktief: Wandelvakanties en pelgrimsreizen in Europa
Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:

Wandelen in Nederland

 

Wandelen in Nederland is erg populair en terecht want we leven in een land met prachtige natuur.

 

Hieronder vindt u diverse wandelvakanties in Nederland. Van twee dagen wandelen en één overnachting tot één week wandel en zeven overnachtingen.

 

In de volgende gebieden bieden wij wandelingen aan met bagagevervoer:

  • Twente
  • Zuid Limburg
  • Nijmegen
  • Zutphen

 

Wandelvakantie in Twente met bagagevervoer

Kom heerlijk wandelen in Twente! Het landschap is afwisselend, oer-Nederlands en knus. Het herbergt uitgestrekte heidevelden, bossen, kronkelende beken, weilanden vol bloemen en eeuwenoude boerderijen. U wandelt door fraaie natuurgebieden als de Tankenberg, het Lutterzand, landgoed Singraven en het Roderveld.

Trektocht Ros van Twente

Vanaf € 210.00
Twee dagen genieten van de rust in de Twentse natuur! U zult verbaasd staan van de schoonheid en de afwisseling in het Twentse landschap. Van fraaie bossen, kronkelende beken, weilanden vol bloemen tot eeuwenoude boerderijen. Dit is op en top Twente! Genieten van de natuur in alle jaargetijden.

2-Daagse Twente

Vanaf € 145.00
Ons binnenste buitenland, zo wordt het Rijk van Nijmegen ook wel genoemd. Wij laten u genieten van een stadswandeling door de oudste stad van Nederland naar de heuvels bij Groesbeek. Vanaf de Waalkade loopt u zo de natuur in en bent u onderweg naar de Ooijpolder, bewandelt u de Duivelsberg en is het genieten van de fraaie Mokerheide.

Trektocht Rijk van Nijmegen

Vanaf € 260.00

Wandelen Graafschap

U wandelt door het prachtige halfopen landschap De Graafschap, waarbij landbouw en parklandschap op een harmonieuze wijze zijn geïntegreerd. Nergens in Nederland zult u op zo’n klein oppervlak zoveel kastelen aantreffen. De tijd heeft hier echt stilgestaan en u zult zich verbazen over geweldige rijkdom van deze landgoederen. Een flink deel van de wandeling voert langs de meanderende Berkel.

Landschap De Graafschap

Vanaf € 355.00
Geniet van een wandelvakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen? Nergens anders in het land vind je een gevarieerder mozaïek van landschapselementen dan in Zuid-Limburg. Tijdens het wandelen ontdekt u op elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt.

Valkenburg en Zuid-Limburg

Vanaf € 390.00
In slechts drie dagen kunt u al genieten van een heerlijke trektocht door het Zuid-Limburgse heuvelland. Ervaar tijdens de wandelingen de rust die Limburg biedt. Met deze wandelarrangementen zal dat zeker lukken. U wandelt langs de meanderende Geul, langs kastelen en kloosters, door hellingbossen met holle wegen en uitgestrekte heide.

3-Daagse Zuid-Limburg

Vanaf € 199.00
1