Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Eilanden / Kustwandelingen

Normandie Cotentin

Vanaf € 415.00
Wandeltrektocht in Normandie: Het schiereiland Cotentin kent twee gezichten, de rotskust in het westen ook wel Klein-Ierland genoemd en de brede zandstranden aan de oostkust, waar de landing van de geallieerden op D-day plaats vond.

Bretagne Roze Granietkust

Vanaf € 540.00
Wandelen in Bretagne: langs de ruige en grillige noordkust. De roze granietkust oogt als een gebied uit het begin der tijden, het is bezaaid met grillige, door zee en wind gevormde rotsen. Het is met geen ander gebied vergelijkbaar. Het gebied heeft altijd tot de verbeelding gesproken en is daarom rijk aan legendes en verhalen.

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 595.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze Costa Brava route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Gomera Trektocht

Vanaf € 370.00
Wandelen op een klein eiland als La Gomera is een ware belevenis: haar verrassend spectaculair landschap met diepe kloven (barranco’s) en woeste hoogvlakten. In San Sebastian begint de trektocht die u door de mooiste en hoogste delen van Gomera voert. Dankzij de verschillende transfers ontdekt u de mooiste plekken op dit eiland.

La Palma Trektocht

Vanaf € 525.00

Wandelen op La Palma, het groenste Canarische eiland, bijgenaamd “la Isla Bonita” (het fraaie eiland). Op een klein oppervlak (ca. 730 km²) zijn er niet minder dan vier verschillende soorten landschap: het bos, de vulkanen, de zeer indrukwekkende bergen en de kustgebieden met hun cactussen, amandel- en citrusbomen, woeste kustrotsen en kloven.

Rota Vicentina

Vanaf € 510.00
De Rota Vicentina aan de Westkust van Portugal, is een van de mooiste en best bewaarde kustgebieden van Zuid-Europa; het is een ruig gebied met fraaie baaien en hoge kliffen. Bij traject A  loopt u de Fishermen's Trail, bij traject B (nieuw in 2018) en C the Historical Way.

Madeira Trektocht

Vanaf € 465.00
Trektocht op Madeira: Deze wandeltocht op Madeira biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten onderweg en de indrukwekkende steile kustrotsen.

Dingle Way

Vanaf € 515.00
Dingle is een schatkamer van archeologische monumenten zoals prehistorische forten en graven, steencirkels, Ogham stenen, kluizenaarshutten en middeleeuwse kerkjes. Het wandelen over dit groene en bloemrijke schiereiland in het zuidwesten van Ierland is een tocht door de geschiedenis.

Beara Trektocht

Vanaf € 545.00

Beara behoort onbetwist tot een van de fraaiste landschappen van Ierland: een woest schiereiland met een ruig berglandschap en rondom een betoverende kust.

Skye

Vanaf € 550.00
Het eiland Skye in Schotland is een paradijs voor wandelvakanties. U heeft op dit romantische eiland, met rustige stranden, afgelegen kliffen en verlaten dorpjes, een onvergetelijke ervaring.U wandelt door het hart van de Cuillin bergen en bent nooit verder dan 8 km van de zee verwijderd.