Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Eilanden / Kustwandelingen

Normandie Cotentin

Vanaf € 420.00
Wandeltrektocht in Normandie: Het schiereiland Cotentin kent twee gezichten, de rotskust in het westen ook wel Klein-Ierland genoemd en de brede zandstranden aan de oostkust, waar de landing van de geallieerden op D-day plaats vond.

Bretagne Roze Granietkust

Vanaf € 550.00
Wandelen in Bretagne langs de ruige en grillige noordkust. De Roze Granietkust oogt als een gebied uit het begin der tijden, het is bezaaid met grillige, door zee en wind gevormde rotsen. Het is met geen ander gebied vergelijkbaar. Het gebied heeft altijd tot de verbeelding gesproken en is daarom rijk aan legendes en verhalen.

Wandelvakantie Costa Brava Emporda

Vanaf € 615.00

Dit prachtig wandelgebied, de Alt Emporda, ligt ten noorden van de drukst bezochte plaatsen aan de Costa Brava. Zuidelijk hiervan ligt Baix Emporda. Hier loopt het smokkelaarspad dat werd gebruikt om uit te kijken naar piraten en dat langs de zee veel aardige doorkijkjes telt.

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 610.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Gomera Korte trektocht + 3n Valle Gran Rey

Vanaf € 525.00
Wandelen op een klein eiland als La Gomera is een ware belevenis: haar verrassend spectaculair landschap met diepe kloven (barranco’s) en woeste hoogvlakten. In San Sebastian begint de trektocht die u door het zuidelijk deel door een woest gebergte voert. De tocht eindigt in het aangename Valle Gran Rey, waar u 3 nachten verblijft.

La Palma Trektocht

Vanaf € 595.00

Wandelen op La Palma, het groenste Canarische eiland, bijgenaamd “la Isla Bonita” (het fraaie eiland). Op een klein oppervlak (ca. 730 km²) zijn er niet minder dan vier verschillende soorten landschap: het bos, de vulkanen, de zeer indrukwekkende bergen en de kustgebieden met hun cactussen, amandel- en citrusbomen, woeste kustrotsen en kloven.

Rota Vicentina

Vanaf € 455.00
De Rota Vicentina aan de Westkust van Portugal, is een van de mooiste en best bewaarde kustgebieden van Zuid-Europa; het is een ruig gebied met fraaie baaien en hoge kliffen. Bij traject A  loopt u de Fishermen's Trail, bij traject B de Historical Way en C  de Historical Way en Fishermen's Trail.

Madeira Trektocht

Vanaf € 460.00
Trektocht op Madeira: Deze wandeltocht op Madeira biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten onderweg en de indrukwekkende steile kustrotsen.

Dingle Way

Vanaf € 525.00
Wandelvakantie in Ierland, waarvan de Dingle Way in het zuidwesten van het eiland loopt. Dingle is een schatkamer van archeologische monumenten zoals prehistorische forten en graven, steencirkels, Ogham stenen, kluizenaarshutten en middeleeuwse kerkjes. Het wandelen over dit groene en bloemrijke Ierse schiereiland is een tocht door de geschiedenis.

Kerry Way

Vanaf € 580.00
Wandelvakantie in Ierland waarbij de Kerry Way een pittige maar prachtige wandeltrektocht door de natuur in het zuidwesten van Ierland is. Kerry Way begint in het drukke toeristenplaatsje Killarney met zijn vele pubs, loopt door het stille hart van Kerry dat gevormd wordt door het schiereiland Iveragh; dit kent het hoogste gebergte van Ierland, de MacGillycuddy Reeks met als hoogste top de Carrantuohill (1024 m). Aan de voet van de bergen liggen grote en fraaie meren.