Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Bergen in de zomer

Tsjechie, Reuzengebergte

Vanaf € 475.00

Wandelen in Tsjechië: een pittige wandeltocht over de brede kam van het Reuzengebergte. De route loopt van west naar oost over het Reuzengebergte en eindigt bij de bizarre rotsformaties bij Adrspach.

Lechweg

Vanaf € 730.00
De Lechweg voert van de Formarinsee (1800m) in het hooggebergte bij Lech (Vorarlberg) naar Füssen (800m) in het Alpen-voorland net over de Duitse grens. U volgt vanaf de bron over 125 km de loop van de wild stromende, turkooisblauwe rivier met vele grindbanken. Deze trektocht in Oostenrijk is geschikt voor mensen met bergwandelervaring.

Slovenië: Via Alpina

Vanaf € 760.00

De Via Alpina voert over kammen, bergweiden en door valleien. Onderweg heeft u schitterende uitzichten.

 

De Hoge Vogezen

Vanaf € 610.00
De Vogezen is een middelgebergte met meren omzoomd door rotsen en uitgestrekte bossen. U wandelt over de hoogste toppen van de Vogezen, de Grand Ballon (1424m), Tete des Faux (1219m), Hohneck (1363m) en Petit Ballon (1272m). Bij helder weer kunt u vanaf de Grand Ballon de Alpen zien.

 

Tour du Mont Blanc

Vanaf € 480.00
Wat een droom! Wandelen rond de Mont Blanc, over het dak van Europa door de Zwitserse, Italiaanse en Franse Alpen. U loopt over passen en alpenweiden en geniet van al het moois dat deze bergen te bieden hebben: van lieflijke dorpjes met houten huizen tot spectaculaire gletsjers en imposante toppen.

Queyras

Vanaf € 440.00

Wandeltrektocht door het Natuurpark de Queyras: De Queyras in de Franse Alpen is gevormd door gletsjers en water, een echt alpien gebied met toppen boven 3000 m. Driehonderd dagen per jaar schijnt de zon; een ideaal wandelklimaat.

 

Centrale Pyreneeën

Vanaf € 445.00
Wandelen in de Centrale Pyreneeën van Cauterets naar Gavarnie: deze trektocht is een klassieker door het overweldigend landschap van het Nationaal Park van de Pyreneeën. U wandelt door drie enorme natuurlijke amfitheaters, de cirques.

Andalusië: Cómpeta-Granada

Vanaf € 369.00
Trektocht Competa-Granada: Het Parque Natural de las Sierras Almijara y Tejeda is het decor van deze trektocht door de bergen die eindigt in het schilderachtige Granada. U start met 2 rondwandelingen in Cómpeta, een wit dorp in de bergen op 640 meter hoogte en wandelt vervolgens naar Niguelas. U sluit uw wandelvakantie af in Granada waar u een bezoek kunt brengen aan het wereldberoemde Alhambra.   

Route van de Catharen / Bonhommes GR 107

Vanaf € 850.00

De pelgrimsreis Katharenpad / Bonhommes is ontstaan doordat de Katharen in de 13e en 14e eeuw steeds weer moesten vluchten voor de vervolging door de inquisitie en Franse koningen. U volgt hun pad (GR 107) door de bergen naar het zuiden, via de grens met Andorra tot in Spanje.

 

West Highland Way

Vanaf € 695.00

Trektocht West Highland Way: Onder wisselende wolkenluchten strekken deze Schotse hooglanden zich uit. Een ruig en verlaten berggebied in Schotland dat zeer geliefd is bij wandelaars. Weidse en smalle valleien voeren tussen de vele bergen door. De hellingen zijn nu eens bedekt met uitgestrekte heidevelden, dan weer met drassige venen.


1