Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Bergen in de zomer

Tsjechie, Reuzengebergte

Vanaf € 450.00

Wandelen in Tsjechië: een pittige wandeltocht over de brede kam van het Reuzengebergte. De route loopt van west naar oost over het Reuzengebergte en eindigt bij de bizarre rotsformaties bij Adrspach.

Lechweg

Vanaf € 689.00
De Lechweg voert van de Formarinsee (1800m) in het hooggebergte bij Lech (Vorarlberg) naar Füssen (800m) in het Alpen-voorland net over de Duitse grens. U volgt vanaf de bron over 125 km de loop van de wild stromende, turkooisblauwe rivier met vele grindbanken. Deze trektocht in Oostenrijk is geschikt voor mensen met bergwandelervaring.

Via Alpina

Vanaf € 590.00

De Via Alpina voert over kammen, bergweiden en door valleien. Onderweg heeft u schitterende uitzichten.

 

Tour du Mont Blanc

Vanaf € 475.00
Wat een droom! Wandelen rond de Mont Blanc, over het dak van Europa door de Zwitserse, Italiaanse en Franse Alpen. U loopt over passen en alpenweiden en geniet van al het moois dat deze bergen te bieden hebben: van lieflijke dorpjes met houten huizen tot spectaculaire gletsjers en imposante toppen.

Queyras

Vanaf € 449.00

Wandelen in de Franse Alpen: een trektocht door het Natuurpark de Queyras. De Queyras in de Alpen is gevormd door gletsjers en water, een echt alpien gebied met toppen boven 3000 m. Driehonderd dagen per jaar schijnt de zon; een ideaal wandelklimaat.

 

Mercantour Nationaal Park

Vanaf € 595.00

De Alpes Maritimes liggen tegen de Italiaanse grens boven Nice. De hoogste berg, Gélas (3143m), ligt te midden van bergweiden, meren, watervallen en bossen. Hier lopen gemzen, steenbokken, wilde paarden en marmotten rond. De Vallée des Merveilles telt 4000 jaar oude rotstekeningen en trekt vele bezoekers.

Dolomieten: Cortina en Alta Badia

Vanaf € 860.00
Cortina ligt in het hart van de Dolomieten, door velen beschouwd als Europa’s mooiste bergketen, gekenmerkt door veel steile bergwanden.
1