Vind de reis die bij u past:

Individuele wandel- & pelgrimsreizen

Prachtige wandelreizen door de mooiste natuurgebieden van Europa. U kiest zelf uw vertrekdatum, uw gezelschap en uw tempo. U kunt kiezen voor een wandelvakantie waarbij u slechts in één accommodatie verblijft of u kiest voor een trektocht. Met 28 jaar ervaring op zak wijzen wij u de weg naar een voor u geschikte wandel- of pelgrimsreis.

 

Bekijk ook onze uitgelichte reizen

Uitgelichte reizen

Bekijk hier de reizen die wij deze periode speciaal voor u hebben uitgelicht.

Stevensonpad

De eeuwenoude paden van de Cevennen lopen over lange bergruggen, van de vulkaanpieken in het noorden tot de valleien met lieflijk kabbelende beekjes of woest kolkende rivieren, afhankelijk van het seizoen, in het zuiden.
Hier loopt het Stevensonpad.

Wainwrights Coast to Coast
Coast to Coast trektocht is ontworpen door Alfred Wainwright in de jaren zestig van de vorige eeuw. De Coast to Coast route moest 2 zeeën en 3 fraaie Engelse landschappen met elkaar verbinden: Lake District, Pennines en North York Moors. Het pad geeft daarmee een perfect beeld van het platteland van Engeland, met fraaie dorpen, meren, bergen en heidevelden, zoals we het kennen uit de Picturebooks.
Kustpad Wight
De trektocht Wight loopt langs de kust van het eiland. Het herbergt unieke flora en fauna, door de Britten ook wel het ‘Madeira van Engeland’ genoemd. Tegelijkertijd ademt het ook de typische Engelse sfeer. U start en eindigt weer in Ryde.