Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Portugal en Madeira

Rota Vicentina

Vanaf € 510.00
De Rota Vicentina aan de Westkust van Portugal, is een van de mooiste en best bewaarde kustgebieden van Zuid-Europa; het is een ruig gebied met fraaie baaien en hoge kliffen. Bij traject A  loopt u de Fishermen's Trail, bij traject B (nieuw in 2018) en C the Historical Way.

Via Algarviana Oost en West

Vanaf € 690.00

Achter de kust en voorbij de luxe accommodaties ligt het authentieke Portugal. Hier loopt de Via Algarviana, van oorsprong een pelgrimsroute naar de kaap van S. Vicente. U wandelt meestentijds door een stille en volop aanwezige natuur.
 

Camino Portugues: Lissabon - Santiago

Vanaf € 395.00
Camino Portugues is de Portugese variant van de pelgrimstocht naar Santiago.  Camino Portugues wordt ook wel Via Lusitana genoemd. Deze pelgrimsroute loopt niet ver van de oceaan in noordelijke richting. Behalve de kathedralen van Lissabon, Coimbra, Porto, Tui en Santiago zijn er voorname kerken in Rates, Ponte de Lima, Redondela, Pontevedra en Padron.

Camino Portugues da Costa

Vanaf € 385.00

De pelgrimsroute langs de kust ten noorden van Porto biedt onderweg voortdurend uitzicht op de hoge golven van de oceaan. U passeert enkele vissershaventjes en riviermondingen voor u per ferryboot oversteekt van Portugal naar A Guarda in Spanje. Vanaf Spanje liggen er voor de kust eilanden.

 

Madeira Trektocht

Vanaf € 465.00
Trektocht op Madeira: Deze wandeltocht op Madeira biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten onderweg en de indrukwekkende steile kustrotsen.
1