Vind de reis die bij u past:

pelgrimsreis Spanje

 

Bent u op zoek naar pelgrimsreis in Spanje?

Topo Aktief heeft een zeer uitgebreid progamma voor Spanje!

U zoekt pelgrimsreis in Spanje, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie in routes (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk de wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief, of vind eenvoudig uw reis op maat via de selectiecriteria rechts op de website.

pelgrimsreis in Spanje: Alle vrijheid en niet gebonden aan anderen

Topo Aktief biedt u vele individuele wandelreizen waarbij u niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende pelgrimsreis waarbij u alleen wandelt of met vriend(en) of familie. U kunt zelfs de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat u uw vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kunt bepalen.

Op de reizen naar IJsland en Marokko is er altijd een lokale begeleider. Op de reizen naar La Palma, Madeira / Funchal en Kreta heeft u de keus, waaronder ook een arrangement met begeleide dagwandelingen.

Heeft u vragen over pelgrimsreis in Spanje?

Neemt u dan direct contact met ons op.

pelgrimsreis Spanje Neem contact op

 

Keuze uit wandelen vanuit standplaats of inclusief huurauto
Wilt u in Spanje pelgrimsreis starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw vlucht, auto en verzekering boeken.
Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.