Vind de reis die bij u past:

PRIVACY-STATEMENT

Inleiding
TOPO-AKTIEF is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. TOPO-AKTIEF houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. 
 
Verwerking van persoonsgegevens In het kader van onze dienstverlening , wanneer u een reis boekt of een brochure aanvraagt, gebruik maakt van onze website of anderszins contact heeft met TOPO-AKTIEF legt TOPO-AKTIEF gegevens vast. TOPO-AKTIEF gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van TOPO-AKTIEF op de hoogte te houden. Hierbij tracht TOPO-AKTIEF rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij TOPO-AKTIEF,  per e-mail. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.
 
Klikgedrag Op de websites van TOPO-AKTIEF worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan TOPO-AKTIEF haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

TOPO-AKTIEF en andere websites. Op de site van TOPO-AKTIEF treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. TOPO-AKTIEF kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.
 
Wijzigingen TOPO-AKTIEF behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van TOPO-AKTIEF. 

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking op deze website is:
TOPO-AKTIEF, Lange Hezelstraat 32, Nijmegen. 
 
Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 16 mei 2013