Vraag brochure aan:

wandeltochten Franse Alpen

 

Bent u op zoek naar wandeltochten in Franse Alpen?

Topo Aktief heeft een zeer uitgebreid progamma voor Franse Alpen!

U zoekt wandeltochten in Franse Alpen, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie in routes (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk de wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief, of vind eenvoudig uw reis op maat via de selectiecriteria rechts op de website.

wandeltochten in Franse Alpen: Alle vrijheid en niet gebonden aan anderen

Topo Aktief biedt u vele individuele wandelreizen waarbij u niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende wandeltochten waarbij u alleen wandelt of met vriend(en) of familie. U kunt zelfs de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat u uw vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kunt bepalen.

Op de reizen naar IJsland en Marokko is er altijd een lokale begeleider. Op de reizen naar La Palma, Madeira / Funchal en Kreta heeft u de keus, waaronder ook een arrangement met begeleide dagwandelingen.

Heeft u vragen over wandeltochten in Franse Alpen?

Neemt u dan direct contact met ons op.

wandeltochten Franse Alpen Neem contact op

 

Keuze uit wandelen vanuit standplaats of inclusief huurauto
Wilt u in Franse Alpen wandeltochten starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw vlucht, auto en verzekering boeken.
Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind de reis die bij u past:

(kies 1 of meerdere specificaties)

Zoek op kaart

Reizen uitgelicht:

 • Wainwrights Coast to Coast

  Alfred Wainwright ontwierp in de jaren zestig van de vorige eeuw dit pad, dat 2 zeeën en 3 fraaie Engelse landschappen moest verbinden: Lake District, Pennines en North York Moors.
  Het pad geeft daarmee een perfect beeld van het platteland van Engeland, met fraaie dorpen, meren, bergen en heidevelden, zoals we het kennen uit de Picturebooks.

  Lees meer

 • Stevensonpad

  De eeuwenoude paden van de Cevennen lopen over lange bergruggen, van de vulkaanpieken in het noorden tot de valleien met lieflijk kabbelende beekjes of woest kolkende rivieren, afhankelijk van het seizoen, in het zuiden.

  Lees meer