Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Portugal en Madeira

Rota Vicentina

Vanaf € 510.00
De Rota Vicentina aan de Westkust van Portugal, is een van de mooiste en best bewaarde kustgebieden van Zuid-Europa; het is een ruig gebied met fraaie baaien en hoge kliffen. Bij traject A  loopt u de Fishermen's Trail, bij traject B (nieuw in 2018) en C the Historical Way.

Via Algarviana Oost en West

Vanaf € 690.00

Achter de kust en voorbij de luxe accommodaties ligt het authentieke Portugal. Hier loopt de Via Algarviana, van oorsprong een pelgrimsroute naar de kaap van S. Vicente. U wandelt meestentijds door een stille en volop aanwezige natuur.
 

Serra de Sintra

Vanaf € 230.00

Ten westen van Lissabon ligt Serra de Sintra, een weelderige vegetatie dicht bij de oceaan. Hier vertoefde vroeger de adel graag. Sintra was het zomerverblijf van de koningen van Portugal.

 

Camino Portugues: Lissabon - Santiago

Vanaf € 395.00
Camino Portugues is de Portugese variant van de pelgrimstocht naar Santiago.  Camino Portugues wordt ook wel Via Lusitana genoemd. Deze pelgrimsroute loopt niet ver van de oceaan in noordelijke richting. Behalve de kathedralen van Lissabon, Coimbra, Porto, Tui en Santiago zijn er voorname kerken in Rates, Ponte de Lima, Redondela, Pontevedra en Padron.

Camino Portugues da Costa

Vanaf € 385.00

De pelgrimsroute begint bij de 12e eeuwse kathedraal van Porto en eindigt bij de kathedraal van Santiago U volgt in grote lijnen de kust. U heeft bij onze routebeschrijving vaak de keus tussen een route pal langs de kust of de historische route die enkele kilometers meer in het binnenland ligt. U passeert enkele vissershaventjes en riviermondingen voor u per boot de monding van de grensrivier tussen Portugal en Spanje oversteekt. Voorbij Redondela volgt u de klassieke Camino Portugues.

 

Madeira Trektocht

Vanaf € 465.00
Trektocht op Madeira: Deze wandeltocht op Madeira biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten onderweg en de indrukwekkende steile kustrotsen.
1