Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wie zijn wij?

Over ons

Sabine - reisspecialist

Sabine zult u regelmatig aan de lijn krijgen. Zij is verantwoordelijk voor het behandelen van boekingen en het versturen van reisbescheiden. Ze heeft alles tot in de puntjes voor elkaar.
Ze is dol op Frankrijk en wandelen met haar hond.
lees meer lees minder

Bianca - onze duizendpoot

U zult Bianca wat minder snel aan de lijn krijgen, Bianca is verantwoordelijk voor Facebook, de nieuwsbrief, onze website en de inkoop. Daarnaast heeft ze veel contact met onze mensen ter plaatse. Ze heeft heel veel kennis en springt daarom bij waar het nodig is.
lees meer lees minder

Bennie - ons administratieve genie

Bennie is altijd eigenaar geweest van een horeca-gelegenheid bij een sportcomplex, maar kon niet stil zitten toen hij met pensioen ging. Drie dagen in de week is hij op kantoor te vinden en houdt hij onze administratie tiptop in orde. In zijn 'overige' vrije tijd badmintont hij graag, daarnaast is hij veel op de fiets te vinden.
lees meer lees minder

Kim - reisspecialist

Kim zult u regelmatig aan de lijn krijgen. Zij is verantwoordelijk voor het behandelen van boekingen en het versturen van reisbescheiden. Daarnaast is Kim ook druk met de inkoop en gaat ze graag op reis om nieuwe bestemmingen te ontdekken.
lees meer lees minder

Rick - eigenaar

Rick is eigenaar van Topo-Aktief en heeft alle wandelreizen in Twente uitgezet. Hij kent dit gebied en de wandelingen dan ook door en door. U zult hem niet snel aan de telefoon krijgen, want hij werkt veel op de achtergrond: hij is onder andere met marketing en de boekhouding bezig. Hij is ook ons gezicht naar buiten.
lees meer lees minder

Cheray - eigenaar

Cheray kan u overal over vertellen, maar de kans dat u haar aan de telefoon krijgt is echter klein want op kantoor is ze verantwoordelijk voor de website, nieuwe bestemmingen, inkoop & product. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles achter de schermen goed loopt en dat de rest nooit zonder werk zit :)
lees meer lees minder

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden