Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie Canarische Eilanden

Mei 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 4 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Canarische Eilanden

Boek een wandelvakantie op de Canarische Eilanden en ervaar het rotsachtige en vulkanische binnenland van een aantal van de eilanden. Ze zijn bekend als strandbestemming, maar hebben in onder andere in het binnenland veel meer te bieden dan dat. Wandel door het maanlandschap van het Teide Nationaal park, zoals je dat zou verwachten in Utah of Arizona in de Verenigde Staten. Jouw wandelvakantie op de Canarische Eilanden is bij ons goed geregeld. Dankzij het bagagevervoer heb je daar geen omkijken naar. Bovendien ontvang je van ons duidelijke GPS-tracks, zodat je steeds precies weet waar je naartoe wandelt. Ontdek de verschillende prachtige wandelingen op Tenerife, La Gomera, Gran Canaria en La Palma.

lees meer

Wandelvakantie Canarische Eilanden met bagagevervoer

Met ruim 30 jaar ervaring in wandelreizen weten we hoe dat werkt en begrijpen we wat onze reizigers belangrijk vinden. Daarom zorgen we bijvoorbeeld voor bagagevervoer. De bagage staat al op je te wachten zodra je aankomt op de volgende bestemming, zodat je daar tijdens het wandelen geen omkijken naar hebt. Ontdek de Canarische Eilanden op een heel bijzondere manier en volledig in jouw eigen tempo. Met onze wandelvakanties ervaar je het unieke karakter van de verschillende eilanden, met z’n authentieke en eigen bestemmingen.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Canarische Eilanden

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Canarische Eilanden

Boek een meerdaagse wandeltocht op de Canarische Eilanden, bijvoorbeeld door de Valle Gran Rey of naar Garajonay. De verschillende eilanden hebben ontzettend veel te bieden. La Palma heeft bijvoorbeeld al meer dan 1.000 kilometer aan wandelpaden. Ontdek er de GR-130 of Camino Real, net als de GR-131 door het binnenland of andere prachtige paden. Op Tenerife hike je bijvoorbeeld naar de Pico del Teide, net als door het Anagagebergte in het noordoosten van het eiland. Aan de westzijde mag je het Teno Rural Park niet missen.

Wandeltrektocht Canarische Eilanden

Bij Topo Aktief boek je de wandeltrektocht op de Canarische Eilanden die je wilt maken. Wij hebben de ervaring, kennen de verschillende eilanden en weten waar het fijn wandelen is. Bovendien zorgen we voor comfortabele accommodaties en een smakelijke lunch, zodat het je aan niets zal ontbreken.