Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Tsjechië

Juli 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 2 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Tsjechië

Boek een wandelvakantie door Tsjechië en ontdek het Reuzengebergte, het Boheems Paradijs en andere plekken waar je het liefst zo veel mogelijk tijd zou nemen om ervan te genieten. Wij organiseren wandelreizen en hebben ruim 30 jaar ervaring, dus wij kennen de plekken waar jij graag naartoe wilt. Bovendien regelen we graag het bagagevervoer, zodat je daar onderweg geen omkijken naar hebt. Tsjechië heeft ontzettend veel te bieden, bijvoorbeeld met de rotsformaties bij Adrspach en in het Sumava Nationaal Park. Het zijn een paar voorbeelden, waar je heerlijk kunt wandelen. Dat geldt ook voor het Pools-Tsjechisch Vriendschapspad en bijvoorbeeld de historische Zlata stezka, dat zich laat vertalen als het Gouden Pad. Wij helpen je graag de inspiratie op te doen, waardoor je het liefst morgen zou vertrekken.

lees meer

Wandelvakantie Tsjechië met bagagevervoer

Een wandelvakantie door Tsjechië is schitterend, rustgevend en natuurlijk ontzettend afwisselend. Tegelijkertijd is het heel comfortabel, omdat wij ervoor zorgen dat jij geen omkijken hebt naar de bagage. Wij zorgen voor het bagagevervoer tussen de verschillende accommodaties. Zo zorgen we er tijdens wandelreizen voor dat alles weer klaar staat als je op de volgende bestemming aan komt. Voor onderweg ontvang je van ons de GPS-tracks, die je gebruikt om eenvoudig de weg te vinden en de juiste routes te lopen. Voor jouw wandelvakantie in Tsjechië delen we graag leuke tips om te lunchen en een kop koffie te drinken. En we boeken natuurlijk fijne accommodaties, waarvan we weten dat onze wandelaars het enorm naar hun zin hadden.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Tsjechië

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Tsjechië

Dus denk je aan een meerdaagse wandeltocht door Tsjechië? Wandel bijvoorbeeld door het Reuzengebergte, eventueel helemaal naar de grens met Polen. Andere gebieden die je niet mag missen zijn bijvoorbeeld het Praags Heuvelland, in de Bohemen in de buurt van de hoofdstad Praag. Of wandel door het Boheemse Woud, dat lokaal bekend staat als Sumava. Het Beierse Woud is het grootste aaneengesloten bosgebied in Europa, dat door UNESCO werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat. Je kunt er heerlijk wandelen, net als geweldig fietsen, kanoën en zelfs wild spotten!

Trektocht Tsjechië

Wandel tijdens een trektocht door Tsjechië bijvoorbeeld door het Podyji nationaal park of kies voor het Slavkov bos en Broumovsko. Er zijn allerlei prachtige gebieden te vinden, waarover wij je als specialist in wandelvakanties natuurlijk graag meer vertellen.