Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie Kaapverdië

April 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 1 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Kaapverdië

Boek een wandelvakantie naar Kaapverdië en ontdek deze zonnige bestemming op z’n mooist. Het is een combinatie van prachtige eilanden, waarvan een deel zeer populair is bij onze wandelaars. Bezoek bijvoorbeeld Santo Antao, gelegen in het noorden. Wij zorgen er voor het bagagevervoer tijdens de wandelreis, zodat jij ontspannen al het moois dat je onderweg tegenkomt kunt ontdekken en ervaren. Bij onze wandelreizen ontvang je altijd duidelijke GPS-tracks, net als suggesties voor leuke plekken om een kop koffie te drinken of lekker te lunchen. En ben je benieuwd wat Kaapverdië als wandelbestemming allemaal te bieden heeft? We inspireren je graag!

lees meer

Wandelvakantie Kaapverdië met bagagevervoer

Tijdens een wandelvakantie op Kaapverdië maken we het je graag zo comfortabel mogelijk. Dat wil zeggen, als het gaat om de logistiek voor het reizen. Daarom regelen wij het bagagevervoer, zodat je daar tijdens de reis geen omkijken naar hebt. In plaats daarvan staat de bagage steeds voor je klaar, als je aankomt in de nieuwe accommodatie. Die fijne accommodatie hebben wij alvast voor je geboekt. We weten van onze wandelaars dat ze het er enorm naar hun zin hebben gehad, dus daar zit je sowieso goed. Dat is het voordeel van een wandelvakantie in Kaapverdië bij een specialist met ruim 30 jaar ervaring. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, en stemmen daar de reis graag voor je op af.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Kaapverdië

Onze topper op Kaapverdië

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Kaapverdië

De meerdaagse wandeltochten in Kaapverdië brengen je bijvoorbeeld naar Santo Antao en Sao Vicente. Je ervaart een prachtig wandeleiland, bijvoorbeeld door de Vallei van Paul en naar de Ponta do Sol. Daarnaast inspireren we je graag met de hellingen van Monte Gordo op Sao Nicolau, die begroeid zijn met tropisch woud. Je komt er vanuit Ribeira Brava, een plaatsje dat op zich al zeer de moeite waard is. Wat dat betreft heeft Kaapverdië ontzettend veel te bieden voor een wandelvakantie, ook op het vulkanische eiland Fogo in het zuiden. Je vindt er natuurlijk de Pico do Fogo, waar je kunt wandelen langs gestolde lavasporen. Of waan je op de maan in de Cha das Caldeiras, waar je door de grote zwarte vulkaanvlaktes een totaal andere wereld instapt.

Trektocht Kaapverdië

Een trektocht op Kaapverdië brengt je over een van de geweldige eilanden, of biedt zelfs de mogelijkheid tot eilandhoppen. Bezoek ook Santiago, waar je mooi kunt wandelen door de ruige natuur van het Rui Vaz gebergte. Of kies juist voor de ruige kustlijn met mooie strandjes, zodat er bovendien ruimte is voor ontspannen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring met wandelvakanties begrijpen we wat onze wandelaars belangrijk vinden. We stemmen de wandelvakantie op Kaapverdië er graag voor je op af.