Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Trektocht West Highland Way

Wandelvakantie West Highland Way met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de welbekende West Highland Way met bagagevervoer. Tijdens deze unieke tocht wandelt u door betoverende landschappen, variërend van uitgestrekte heidevelden tot bergen. Het bagagevervoer zorgt ervoor dat u alleen uw essentiële benodigdheden bij u draagt, waardoor u optimaal kunt profiteren van de vrijheid en flexibiliteit van het wandelen. Met ons bagagevervoer wordt elke etappe van uw reis moeiteloos gemaakt. Geniet van de vrijheid om te wandelen zonder de last van een zware rugzak, en laat u volledig onderdompelen in de prachtige omgeving. Deze 154 kilometer lange route voert u door Schotland, door adembenemende valleien, schilderachtige bossen en langs indrukwekkende bergen. Ontdek de magie van Loch Lomond, wandel over uitgestrekte heidevelden en bewonder de betoverende Devil's Staircase. Een wandelvakantie die op de bucketlist staat van velen.

lees meer lees minder

Wandel de West Highland Way van hotel naar hotel

Wandel de legendarische West Highland Way in stijl door te kiezen voor een arrangement van hotel naar hotel. Geniet van geboekte accommodaties langs deze 154 kilometer lange route door de adembenemende Schotse Hooglanden. Laat de zware bagage achterwege, want ons bagagevervoer zorgt ervoor dat u alleen het essentiële meedraagt. Start elke dag fris en uitgerust in de hotels, klaar voor de volgende etappe van je wandelavontuur. Van schilderachtige uitzichten op Loch Lomond tot het betoverende Glencoe-dal, elke stap biedt nieuwe ontdekkingen. Laat je onderdompelen in de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid, terwijl onze service ervoor zorgt dat je wandelervaring moeiteloos en onvergetelijk is. Kies voor de ultieme West Highland Way-ervaring en ontdek Schotland op zijn best, van hotel naar hotel.

Ontdek waarom de West Highland Way de harten van avonturiers over de hele wereld verovert

Met zijn 154 kilometer aan ongerepte schoonheid, betovert deze Schotse trektocht wandelliefhebbers met adembenemende panorama's, schilderachtige valleien en historische locaties. De West Highland Way is niet zomaar een wandelvakantie; het is een reis door de geschiedenis en de overweldigende natuur van Schotland. Wandelaars worden aangetrokken door de uitdaging van de route en de belofte van onvergetelijke ervaringen. Van de oevers van Loch Lomond tot de pieken van Ben Nevis, elke stap op de West Highland Way is doordrenkt met ontzag en verwondering. Laat u hart veroveren door de magie van deze legendarische wandelroute en ontdek waarom het de favoriet is van avonturiers die verlangen naar de ware essentie van het Schotse landschap.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden