Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Slovenië

Juli 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 2 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Slovenië

Een wandelvakantie in Slovenië laat je op een unieke wijze zien hoe veelzijdig en verrassend dit land is. Ontdek de Triglav met 2.864 meter hoogte en wandel bijvoorbeeld de Transverzala of de Slovenska Planinska Pot. Wij regelen ondertussen het bagagevervoer, waarmee we er als specialist in wandelvakanties voor zorgen dat jij aangenaam reist en ontspannen in fijne accommodaties verblijft. Met de Julische Alpen, het meer van Bled en bijvoorbeeld de Vintgarkloof heeft Slovenië ontzettend veel te bieden voor wandelaars. We organiseren wandelreizen naar de diverse delen van het land, waardoor je de enorme verscheidenheid optimaal ervaart. Dus ging je nog niet eerder naar Slovenië of ben je er juist al een paar keer geweest? Bij ons boek je een wandelvakantie waar je volledig in je eigen tempo van geniet.

lees meer

Wandelvakantie Slovenië met bagagevervoer

Je wandelt tijdens een wandelvakantie in Slovenië langs olijfboomgaarden en door beboste heuvels. Je passeert het Karstplateau richting de kust of zoekt het juist in een heel andere richting. Waar je ook voor kiest, tijdens onze wandelreizen kunnen we natuurlijk het bagagevervoer voor je regelen. Dat betekent dat je tijdens het wandelen geen omkijken hebt naar jouw bagage. Die zetten we steeds alvast voor je klaar in de volgende accommodatie, zodat je daar soepel kunt inchecken. Dus wandel je op en rond de Triglav met z’n bijna 3.000 meter hoogte? Ga voor de Tominškova Pot en de Plemenice of Bamberg-route, terwijl wij ervoor zorgen dat de bagage op de plaats van bestemming aankomt. Dat reist comfortabel, en jij hebt alle tijd om onderweg te genieten van de prachtige natuur tijdens een wandelvakantie in Slovenië.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Slovenië

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Slovenië

Denk je aan een meerdaagse wandeltocht in Slovenië? Dat kan bijvoorbeeld in het Triglav Nationaal Park, net als langs de Via Alpina en bij het meer van Bohinj. Het zijn een paar van de unieke plekken in het land, waar het heerlijk wandelen is. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met wandelvakanties, dus we kennen de wandelgebieden in Slovenië. We weten in welke accommodaties je fijn kunt verblijven en welke dorpjes in de valleien de moeite waard zijn. Dus wil je verblijven in Kransjka Gora, Bohinj, Bovec, Bled of Kobarid? Wij helpen je de inspiratie en ideeën op te doen voor een geweldige wandelreis.

Wandelen Slovenië

Wandelen in Slovenië is heerlijk ontspannen en bijzonder veelzijdig en verrassend. Er valt veel te ontdekken, bijvoorbeeld in de Vintgarkloof en bij het meer van Bled, net als in de bredere Julische Alpen. Dus ken je dit gebied nog niet of zoek je naar een nieuwe verrassende bestemming? Daar helpen we je graag bij.