Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Via de la Plata

Wandelvakantie Via de La Plata met bagagevervoer

Wandelvakantie Via de La Plata met bagagevervoer, een pelgrimstocht door het prachtige Spanje, van Sevilla naar Santiago. Vanaf het zonnige Sevilla voert de Via de la Plata u door pittoreske dorpjes, eeuwenoude landschappen en historische bezienswaardigheden. Laat uw zorgen achter u, want met ons bagagevervoer kunt u in alle rust genieten van deze betoverende wandelvakantie. Als pelgrim zult u de rijke spirituele ervaring van deze route voelen terwijl u zich voortbeweegt over de eeuwenoude paden. Met het gemak van bagagevervoer hoeft u alleen te focussen op het waarderen van de adembenemende vergezichten en het absorberen van de rijke cultuur onderweg.

lees meer lees minder

Wandel van hotel naar hotel over de Via de La Plata

Stap in het verleden en omarm het heden terwijl u van hotel naar hotel wandelt over de historische Via de la Plata in Spanje. Deze betoverende pelgrimsroute strekt zich uit van Sevilla in het zuiden tot Santiago de Compostela in het noorden en biedt een rijke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke pracht. Wandelen van hotel naar hotel over de Via de la Plata is niet alleen een fysieke reis, maar ook een reis van reflectie en persoonlijke groei. De pelgrimsroute biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van Spanje te ervaren, terwijl het moderne comfort van de hotels zorgt voor een welverdiende rust na een dag van ontdekkingen. Kies voor een wandelavontuur dat verder gaat dan de gebaande paden, waar elke stap een verhaal vertelt en elk hotel een nieuw hoofdstuk in uw reis opent. Laat de Via de la Plata uw gids zijn voor een onvergetelijke pelgrimstocht van hotel naar hotel, vol met culturele schatten en natuur.

De historische Pelgrimsroute Via de la Plata

Begin uw reis in Sevilla, doordrenkt van Moorse invloeden, en laat de authentieke Spaanse sfeer u omarmen. Terwijl u van hotel naar hotel wandelt, verkent u eeuwenoude dorpjes, doorkruist u uitgestrekte landschappen en komt u in contact met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. De historische Pelgrimsroute Via de la Plata, ofwel Zilverroute, loopt van Sevilla in het zuiden van Spanje naar Santiago. De Zilverroute volgt ten dele het traject van een 2000 jaar oude Romeinse heerbaan. U wandelt vanuit het droge Andalusië via Extremadura naar het groene Galicië waarbij Spanje haar zeer verschillende gezichten toont. Van de olijfgaarden van Zafra tot de groene heuvels van Galicië biedt elke etappe nieuwe ontdekkingen. Geniet van lokale gastronomie, bewonder historische monumenten en laat de adembenemende landschappen uw zintuigen prikkelen.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden