Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in Portugal

April 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 10 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Portugal

Boek een wandelvakantie in Portugal en ontdek dit prachtige land in je eigen tempo. Ervaar de enorme verscheidenheid aan landschappen, van het bergachtige en groene noorden tot aan de uitgestrekte vlaktes in het midden en het zonnige zuiden. Ondertussen regelen wij het bagagevervoer, dus boek je een heerlijk comfortabele wandelreis waarbij wij de logistiek verzorgen. Je ontvangt van ons duidelijke GPS-tracks voor de hele wandelvakantie, waarmee je altijd precies weet welke route je moet nemen. Daarnaast helpen we je graag inspiratie op te doen, Portugal heeft op veel plekken een schitterende groene omgeving, waar het soms net lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

lees meer

Wandelvakantie Portugal met bagagevervoer

Portugal heeft voor wandelvakanties ontzettend veel te bieden. Ontdek met onze wandelreizen bijvoorbeeld de Rota Vicentina en de Fishermen’s Trail, net als de Historival Way en de Via Algarviana Oost. Het zijn stuk voor stuk plekken waar onze wandelaars ontzettend over te spreken zijn, net als de Serra de Sintra bij Lissabon en de Camino Portugues da Costa. In het uitgestrekte Alentejo wandel je door de korenschuur van het land, waar glooiende heuvels worden afgewisseld met wijngaarden en olijfgaarden. Of kies voor de Portugese eilanden om te wandelen. Zowel de Azoren als Madeira hebben op dat gebied ontzettend veel te bieden, inclusief eeuwenoude levada’s die het water geleiden en de ideale wandelroutes uitstippelen.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Portugal

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Portugal

Op relatief korte afstand van de hoofdstad Lissabon wandel je bijvoorbeeld geweldig in de Serras de Aire e Cadeeiros. Met meerdere routes door het berggebied wandel je door de ruige delen waar ooit de dinosaurussen rondliepen. Op de flanken van de Serra de Aire bij Fatima kun je zelfs de duidelijkste pootafdrukken ter wereld zien van een sauropodus. Sommige van de sporen zijn bijna een meter lang, waaruit de immense grootte van deze dieren blijkt.

Trektocht Portugal

Boek een wandelvakantie door Portugal en maak prachtige trektochten, ook gedurende meerdere dagen. Wandel door het land dat we goed kennen, dankzij ruim 30 jaar ervaring met wandelvakanties. Wij weten wat onze wandelaars waarderen, zowel voor de wandelroutes als de fijne accommodaties die we boeken.