Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Oostenrijk

Juni 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 4 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Oostenrijk

Boek een wandelvakantie door Oostenrijk en ervaar de unieke schoonheid van dit land in de Alpen. Wandel bijvoorbeeld door Salzkammergut langs de kristalhelder blauwe bergmeren of ga voor het Salzburgerland met de Hochkönig als legendarische berg. Tijdens de wandelvakanties maak je eenvoudig gebruik van ons bagagevervoer en gebruik je onze duidelijke GPS-tracks, dus heb je alle informatie en begeleiding om het heel aangenaam te maken. Onze wandelreizen combineren comfort met unieke locaties, die je alleen wandelend echt goed kunt ontdekken. Wandel bijvoorbeeld de Lechweg Trail, waarin je in zes wandeldagen door een ongerept dal loopt. Of zoek het aan een heel andere kant van het land, omdat Oostenrijk ontzettend veelzijdig is. Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zowel met het land als met de specifieke wandelvakanties die we voor je kunnen organiseren.

lees meer

Trektocht Oostenrijk met bagagevervoer

Dankzij het bagagevervoer tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk reis je heel comfortabel. Wij zorgen er tijdens een trektocht voor dat de bagage steeds alvast klaarstaat op de plaats van bestemming. Daar wandel je naartoe, om er vervolgens heel soepel en snel in te checken. En bijvoorbeeld nog wat te gaan eten, met de tips die we daarvoor natuurlijk kunnen delen. Op die manier boek je fijne wandelreizen in Oostenrijk en andere landen. Wij weten wat andere wandelaars het best hebben gewaardeerd, bijvoorbeeld als ze liepen door de Salzburger Alpen en vanuit Garmisch over de Tirolerweg. Wij kennen de regio en de prachtige wandelingen, net als de fijne accommodaties die we daar voor je kunnen boeken.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Oostenrijk

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Oostenrijk

Tijdens een meerdaagse wandeltocht in Oostenrijk ontdek je bijvoorbeeld de Lechweg bij Lech en Füssen. De Lechtaler Alpen en de rest van de Alpen zijn geweldig om doorheen te wandelen, net als het Karwendelgebergte dat je er vindt. Daarnaast wandel je prachtig in bijvoorbeeld Noord-Tirol en bij Seefeld en de Formarinsee. Andere mooie gebieden zijn bijvoorbeeld die rond de Donausteig bij Passau en Linz, waar je langs idyllische stadjes loopt die je alleen in Oostenrijk vindt. Of bezoek tijdens een wandelvakantie de Alpen rond de pelgrimsroute Jacobsweg in het land.

Wandelen Oostenrijk

Wij regelen het bagagevervoer, terwijl jij wandelt langs groenblauwe Oostenrijkse meren en bijvoorbeeld langs steile bergkammen en bloeiende almen. Het zijn die unieke plekken en ervaringen die we kennen dankzij ruim 30 jaar ervaring met wandelvakanties. Daarover vertellen we je daarom graag meer, gebaseerd op de wandelreis die je bij ons boekt.