Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in België

Mei 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 10 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties België

Wandelvakanties in België brengen je natuurlijk naar de Ardennen. Wandel door het prachtige Wallonië. Wij zorgen ondertussen voor het bagagevervoer, zodat je daar met onze wandelreizen geen omkijken naar hebt. België heeft prachtige natuur, bijvoorbeeld als je een route door Zuid-Oost België wandelt. En ga je voor de Transgaumaise of de Transardense Route? Wij zorgen er met GPS-tracks voor dat je steeds de juiste route kiest en precies weet waar je naartoe moet. Dus ontdek de Belgische Ardennen.

lees meer

Wandelvakantie België met bagagevervoer

We maken het je bij Topo Aktief graag makkelijk met de wandelreizen die we organiseren, bijvoorbeeld in België. Dat doen we bijvoorbeeld met ons bagagevervoer. Wij zorgen ervoor dat jouw bagage steeds alvast op de plaats van bestemming staat, voordat je daar zelf aankomt. Alles staat klaar, om meteen in te checken en bij te komen van de mooie dag met veel verschillende indrukken. Daarnaast ontvang je van ons GPS-tracks die je helpen om niet te verdwalen. En als je wilt een aantal leuke suggesties om een kop koffie te drinken, te gaan lunchen of ’s avonds te eten. Ook boeken we fijne accommodaties, waarvan we weten dat andere wandelaars in België het naar hun zin hebben gehad.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in België

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht België

Tijdens een meerdaagse wandeltocht door België wandel je over een zacht glooiend plateau met akkers, weilanden en vooral niet te vergeten de bossen. Het voortdurend klimmen en dalen leidt tot fraaie panorama’s over de uitgestrekte bossen en tot het ontdekken van onbedorven natuurplekjes en kleine dorpjes. Zo wandelt u wellicht langs een kasteel, langs kapelletjes en over bruggetjes. Daarnaast wandel je bijvoorbeeld de route van de Valleien van de Ourthe en de Laval een stervormige route van 105 km. Op deze GTA-wandeling kunt u in alle vrijheid de Ardense bossen en de valleien van de Ourthe en de Laval ontdekken. Er valt wat dat betreft van alles te ontdekken tijdens onze wandelvakanties in België, waardoor je dus helemaal niet ver Europa in hoeft.

Trektocht België

Een trektocht door België brengt je bijvoorbeeld naar de Belgische Ardennen of langs de Transardense Route. Het zijn een paar van de prachtige plekken, waar onze wandelaars altijd ontzettend enthousiast van worden. Wij kennen de regio goed, we hebben er zelf vaak gewandeld en we helpen je graag op weg met de mooiste routes die je daar kunt gaan ontdekken. Wil je deze wandelvakantie bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.