Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Trektocht Stevensonpad

Wandelvakantie Stevensonpad met bagagevervoer

Een wandelvakantie over het Stevensonpad met bagagevervoer. Een onvergetelijke wandelervaring langs het Stevensonpad in Frankrijk. Laat uw zorgen achter u, want wij regelen alles voor u, inclusief bagagevervoer. Ontspan en geniet van de prachtige natuur terwijl u op ontdekkingsreis gaat op het historische pad dat ooit door de beroemde schrijver Robert Louis Stevenson werd bewandeld. Van de ruige schoonheid van de Auvergne tot de mediterrane flair van St-Jean-du-Gard, elke stap brengt u dichter bij een onvergetelijke ervaring. Laat dit avontuur uw zintuigen prikkelen en geniet van de rijke diversiteit die deze wandelvakantie te bieden heeft

lees meer lees minder

Wandel van hotel naar hotel over het Stevensonpad

Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring terwijl u het Stevensonpad bewandelt. Stap in de schoenen van avonturiers en beleef een trektocht van hotel naar hotel, waar elk nieuw verblijf een nieuw hoofdstuk van uw reis onthult. Uw wandelavontuur begint bij uw eerste hotel, waar u de gastvrijheid proeft en de eerste stappen zet op het Stevensonpad. Laat u betoveren door de veranderende landschappen terwijl u van hotel naar hotel trekt, elk met zijn eigen unieke charme en comfort. Deze unieke wandelvakantie geeft u de vrijheid om op eigen tempo te verkennen, terwijl u geniet van de luxe van verschillende hotels langs uw route. Laat de zorgen achter u en laat het Stevensonpad u leiden naar adembenemende natuurlijke schoonheid, pittoreske dorpjes en onvergetelijke ervaringen.

Bewonder de Cevennen tijdens een wandelvakantie over het Stevensonpad

De eeuwenoude paden van de Cevennen lopen over lange bergruggen; van de vulkaanpieken in het noorden tot de valleien met lieflijk kabbelende beekjes of woest kolkende rivieren in het zuiden. Ontdek de Cevennen tijdens uw wandelvakantie over het Stevensonpad op uw eigen tempo terwijl u wandelt over goed gemarkeerde paden en geniet van de rust en sereniteit van dit betoverende terrein. Van groene valleien tot schilderachtige bergtoppen, elke stap biedt een nieuw panoramisch uitzicht. Uw avontuur begint in Le Puy-en-Velay, waar de middeleeuwse architectuur en de imposante kathedraal u verwelkomen. Stap in de voetsporen van schrijver Robert Louis Stevenson en laat het pad u leiden door glooiende heuvels, weelderige bossen en karakteristieke dorpjes.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden