Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in de Vogezen

Een wandelvakantie in de Hoge Vogezen met bagagevervoer

Een wandelvakantie in de Hoge Vogezen met bagagevervoer. Met onze wandelvakanties geniet u van adembenemende landschappen zoals de Grand Ballon. Daarbij heeft u het gemak van bagagevervoer. Laat de zorgen over uw bagage achter u terwijl u zich volledig concentreert op de prachtige wandelroutes die de Hoge Vogezen te bieden hebben. Onze georganiseerde trektocht zorgt ervoor dat u moeiteloos van de ene naar de andere adembenemende locatie kunt gaan, terwijl wij uw bagage voor u vervoeren. Boek nu en ervaar het ultieme comfort van een wandelvakantie met bagagevervoer in de schitterende natuur van Frankrijk.

lees meer lees minder

Een wandeling in Hoge Vogezen van hotel naar hotel

Ervaar een trektocht door de Hoge Vogezen, van hotel naar hotel. Ontdek onze prachtige routes die u door weelderige bossen, schilderachtige valleien en over majestueuze bergpaden leiden, terwijl u geniet van het gemak van overnachtingen in karakteristieke hotels. Elke etappe onthult nieuwe landschappen en indrukwekkende panorama's. Laat de zorgen over bagage achter u, want ons bagagevervoer zorgt voor een probleemloze reis tussen de hotels. Ontspan en geniet van de natuurlijke schoonheid, lokale gastronomie en gastvrijheid van de Hoge Vogezen tijdens een trektocht.

Wandelen op hoogste toppen van de Vogezen

Stap letterlijk naar nieuwe hoogten met onze wandelvakantie op de hoogste toppen van de Vogezen. Verken de adembenemende Grand Ballon, de Tête des Faux en de schilderachtige Petit Ballon, waar prachtige uitzichten op de Alpen u betoveren. Onze zorgvuldig uitgestippelde wandelroutes bieden een ongeëvenaarde ervaring, met elk pad dat leidt naar panoramische vergezichten en ongerepte natuur. Laat u inspireren door de schoonheid van de Vogezen terwijl u de top bereikt en geniet van de rust die deze hoogten te bieden hebben. Boek vandaag nog uw wandelvakantie in Frankrijk en ontdek de magie van wandelen op de hoogste toppen van de Vogezen!

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden