Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in de Franse Alpen

Een trektocht in de Franse Alpen met bagagevervoer

Dompel uzelf onder in de schoonheid van de Franse Alpen met onze onvergetelijke trektochten zoals de Tour du Mont Blanc en Queyras. Ervaar de adembenemende natuur, pittoreske bergdorpjes en panoramische uitzichten terwijl u avontuurlijk van plek naar plek wandelt. Dankzij ons betrouwbare bagagevervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over zware lasten. Laat de schitterende Alpenlandschappen uw gids zijn, terwijl u geniet van bijzondere overnachtingen. Boek vandaag nog uw trektocht met bagagevervoer en beleef de Franse Alpen op een unieke manier, waar avontuur en gemak hand in hand gaan. Ontdek de magie van het wandelen in de Franse Alpen met de luxe van bagagevervoer!

lees meer lees minder

Wandelen in de Franse Alpen van gîte naar gîte

Ontdek de Franse Alpen op een unieke manier met onze wandeltochten van gîte naar gîte. Laat de sfeer van authentieke gîtes en slaapzalen u omarmen terwijl u gelijkgestemde reizigers ontmoet. Geniet van de warmte van lokale gastvrijheid terwijl u door adembenemende landschappen wandelt. Onze zorgvuldig uitgestippelde routes leiden u naar afgelegen plekjes, weg van de gebaande paden. Stap uit uw comfortzone, maak nieuwe vrienden en laat de prachtige natuur van de Franse Alpen u verwonderen. Boek vandaag nog en ontdek een wandelervaring vol ontmoetingen, slaapzalen, gîtes en ongerepte natuur. Laat de Franse Alpen u betoveren op een manier die u nooit zult vergeten.

Een trektocht door de Franse Alpen. Ontdek de Tour du Mont Blanc en de Queyras

Duik in een onvergetelijk avontuur met onze trektochten door de Franse Alpen, waar de adembenemende schoonheid van de Tour du Mont Blanc en Queyras wacht. Verken majestueuze berglandschappen, doorkruis schilderachtige valleien en geniet van ongerepte natuur. Onze zorgvuldig samengestelde routes bieden een perfecte balans tussen uitdaging en beloning. Laat u leiden door de sporen van de Tour du Mont Blanc en Queyras, waar elke stap een ontdekking is. U overnacht in bijzondere gîtes en kunt gebruik maken van onze bagagevervoer service.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden