Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandeltrektocht Portugues da Costa

Wandelvakantie Camino Portugues da Costa met bagagevervoer

Wandelvakantie Camino Portugues da Costa met bagagevervoer. De Camino Portugués da Costa, waar wij de last van uw bagage wegnemen, zodat u zich volledig kunt richten op deze minder bekende maar prachtige pelgrimreis. Begin uw tocht langs de kust van Portugal en wandel door prachtige landschappen naar het hart van Spanje. De route combineert de rijke cultuur van Portugal met de spirituele diepgang van de Camino, waardoor het een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. Ons bagagevervoer zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van elke stap van deze kustwandeling richting Santiago de Compostella.

lees meer lees minder

Wandel de Camino Portugue das Costa van hotel naar hotel

Een pelgrimreis van hotel naar hotel, met Santiago de Compostella als eindbestemming. Maak u zich geen zorgen over accommodaties, want wij regelen alles voor u. Elke stap van deze reis brengt u door pittoreske landschappen, charmante dorpjes en langs historische bezienswaardigheden op weg naar het spirituele hart van de Camino Portugués. Geniet van het comfort van onze geselecteerde hotels, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een dag vol ontdekkingen. Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst deze reis maakt, wij garanderen een naadloze ervaring langs de Camino Portugués van hotel naar hotel compleet met bagagevervoer

De Camino Portugues da Costa met als eindpunt Santiago de Compostella

De pelgrimtocht Camino Portugués da Costa, een betoverende kustroute die start in Portugal en eindigt bij het bijzondere eindpunt, Santiago de Compostella in Spanje. Deze pelgrimstocht langs de kustlijn biedt een ongeëvenaarde ervaring, doordrenkt met de prachtige panorama's van de Atlantische Oceaan. Beginnend in het bruisende Porto, neemt de Camino Portugués da Costa u mee door pittoreske kustplaatsen en historische plekken, waaronder het betoverende A Guarda. Wandel over historische paden, langs eeuwenoude kerken en door charmante vissersdorpjes. Geniet van de warme gastvrijheid, proef de lokale keuken en laat deze kustroute uw hart en ziel raken.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden