Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in Engeland

April 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 17 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Engeland

Een wandelvakantie door Engeland is ontzettend veelzijdig en heeft heel veel te bieden. Het land is groots en uitgestrekt, en dat geldt ook voor de wandelroutes waarmee we je graag inspireren. Dus wil je wandelen door de Cotswolds, bij Exmoor of denk je aan het Lake District? Het zijn zomaar een paar mogelijkheden die we je graag laten ontdekken. Tijdens onze wandelvakanties door Engeland en naar andere bestemmingen regelen we graag het bagagevervoer. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat jouw bagage steeds voor je klaar staat op de volgende bestemming. Je kunt daar snel en soepel inchecken, om de dag wandelen ontspannen af te sluiten. En zoek je naar tips voor een lekkere kop koffie, de lunch of om te gaan dineren? Wij kennen de gebieden om te wandelen in Engeland en weten wat onze wandelaars daar het meest waardeerden.

lees meer

Wandelvakantie Engeland met bagagevervoer

Jouw wandelvakantie in Engeland boek je bij ons op een ontspannen wijze, bijvoorbeeld dankzij het bagagevervoer. Daarmee maken we de wandelreizen graag aangenaam. Je hebt er zelf geen omkijken naar, omdat wij ervoor zorgen dat de bagage met je meereist. En sterker nog, dat die alvast beschikbaar is op de nieuwe bestemming waar je later die dag aankomt. Ook zorgen we natuurlijk voor duidelijke GPS-tracks, bijvoorbeeld als je wandelt op de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey en Sark. En denk je aan Exmoor National Park of aan de Engelse dorpjes die er in de buurt liggen? Waar je ook naartoe gaat, wij zorgen ervoor dat je altijd de juiste route kiest.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Engeland

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Engeland

De meerdaagse wandeltochten door Engeland hebben allemaal een heel eigen karakter. Dat komt door de prachtige en uitgestrekte natuur, net als door de typische bed & breakfasts en de andere accommodaties die we voor je boeken. Bezoek bijvoorbeeld Carlisle rond het Lake District of ga naar Hadrian’s Wall. Je vindt er grote kuddes schapen en natuurlijk de bruggetjes, meren en bossen die je van dit landschap zou verwachten. Of zoek het aan de andere kant in de Cotswolds, in het midden van Engeland. Daar is het landschap lieflijk en kun je wegdromen bij eeuwenoude beuken en eiken, fraaie heggen en natuurlijk de gestapelde muurtjes.

Titel TPO_ALG4 Trektocht Engeland

Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor een trektocht door Engeland. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring met wandelvakanties weten we wat de moeite waard is. Dus ga wandelen op het Isle of Wright en over het Jurassic Coast Pad. Ontdek Exmouth en de Wainwrights Coast to Coast, waarmee je bovendien zelf bepaalt hoe lang de trektocht moet worden. Je reist natuurlijk in je eigen tempo, terwijl wij ervoor zorgen dat de logistiek klopt en goed geregeld is.