Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in Umbrië

Een wandelvakantie in Umbrië met bagagevervoer

Wilt u volledig ontspannen genieten van een onvergetelijke wandelvakantie in Umbrië? Ontdek dan onze exclusieve wandelarrangementen met bagagevervoer, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U, als wandelliefhebber, verdient een zorgeloze ervaring waarbij u alleen maar hoeft te focussen op de prachtige landschappen van Umbrië. Laat het gedoe met bagage achterwege en vertrouw op onze service om uw spullen veilig naar de volgende bestemming te brengen. Onze aanpak zorgt ervoor dat u alle tijd heeft om te genieten van de prachtige routes, lokale cultuur en gastronomische hoogstandjes.

lees meer lees minder

Een trektocht in Umbrië, van hotel naar hotel

Dompel uzelf onder in de pracht van Umbrië met onze unieke trektochten van hotel naar hotel. Verken het betoverende landschap van Umbrië terwijl u geniet van het comfort van zorgvuldig geselecteerde accommodaties langs de route. Laat het bagagevervoer aan ons over terwijl u zich concentreert op de onvergetelijke ervaring van een trektocht door dit schilderachtige Italiaanse landschap. Onze routes bieden niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook culturele hoogtepunten en culinaire geneugten. Uw bagage wordt probleemloos van het ene naar het andere hotel vervoerd, zodat u zich volledig kunt richten op de ontdekkingen die voor u liggen. Kies voor gemak, comfort en een onvergetelijk avontuur met onze trektochten in Umbrië.

Wandelen in Umbrië, ontdek Assisi en Spoleto.

Verken tijdens onze wandelvakanties in Umbrië de schilderachtige steden Assisi en Spoleto terwijl u door het prachtige Italiaanse landschap wandelt. Laat u betoveren door de charmante steegjes, middeleeuwse architectuur en adembenemende uitzichten. Onze wandelroutes zijn zorgvuldig uitgestippeld om u de meest pittoreske plekjes te laten ontdekken. Geniet van de lokale keuken, proef heerlijke wijnen en dompel jezelf onder in de rijke cultuur van Umbrië. Boek nu uw wandelavontuur en ervaar de perfecte combinatie van natuur, cultuur en ontspanning. Laat de schoonheid van Umbrië u betoveren tijdens deze onvergetelijke reis!

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden