Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in het Zwarte Woud

Een wandelvakantie in het Zwarte Woud met bagagevervoer

Een wandelvakantie in het Zwarte Woud met bagagevervoer, waar avontuur en natuur samenkomen. Verken dit prachtige stukje Duitsland tijdens prachtige trektochten, waarbij de nadruk ligt op de rijke wandelervaring. Laat de zorgen over uw bagage achter u, want ons bagagevervoer maakt uw reis moeiteloos en ontspannen. Volg wandelpaden door weelderige bossen, langs kabbelende beekjes en geniet van adembenemende uitzichten. Van de sfeervolle Albsteig tot de uitdagende Westweg, elke stap brengt u dichter bij de natuurlijke schoonheid van het Zwarte Woud. Boek uw wandelvakantie en ontdek de magie van deze prachtige regio met alle comfort van bagagevervoer.

lees meer lees minder

Wandelen van hotel naar hotel in het Zwart Woud

Laat u meevoeren op een trektocht door het Zwarte Woud, een prachtig stukje Duitsland, terwijl u van het ene hotel naar het andere hotel wandelt met bagagevervoer. Deze wandelvakantie belooft een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten te midden van prachtige natuur en schilderachtige paden. Geniet van rustige bossen, het geruis van beekjes en de weidse vergezichten die het Zwarte Woud te bieden heeft. Onze zorgvuldig uitgestippelde routes brengen u langs verborgen pareltjes van hotel naar hotel. Boek vandaag nog en laat u meevoeren in de magie van een wandelavontuur in het Zwarte Woud, waar elke stap een nieuw hoofdstuk van ontdekking ontsluit.

Ontdek bij uitstek de populaire wandelbestemming: het Zwarte Woud

De populaire wandelbestemming: het Zwarte Woud. Een uitgestrekt gebied wacht op u om het te verkennen. Verlies uzelf in de natuur langs de Albsteig, laat u betoveren door de adembenemende uitzichten langs de Schluchtensteig en ervaar de charme van het Zwarte Woud op de beroemde Westweg. Paden lopen over de hoogste toppen van het Zwarte Woud waardoor het een avontuurlijk tintje krijgt, onderweg wordt u beloond met spectaculaire vergezichten. Een wandelbestemming met ongekende schoonheid van de natuur in deze geliefde Duitse wandel regio.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden