Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Trektocht Via Francigena

Wandelvakantie Via Francigena met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Via Francigena met bagagevervoer. Wil u een onvergetelijke wandelvakantie ervaren? Ontdek de schoonheid van de Via Francigena. Met de service van het bagagevervoer wordt uw avontuur moeiteloos. Wandel zorgeloos door de eeuwenoude pelgrimsroute richting Rome, terwijl wij uw bagage veilig van de ene naar de andere accommodatie brengen. Kies zelf uw tempo en geniet van elke stap, wetende dat u persoonlijke bezittingen op u wachten bij aankomst. Van schilderachtige dorpjes tot historische steden, elke etappe biedt een nieuw hoofdstuk van ontdekking. Geniet van de lokale keuken, ontmoet medepelgrims en laat je leiden door de charme van deze wandelvakantie ofwel pelgrimtocht.

lees meer lees minder

Wandelen van hotel naar hotel over de Via Francigena

Wandelen van hotel naar hotel over de Via Francigena. Ontdek deze historische pelgrimsroute met het gemak van comfortabele accommodaties langs de weg. Laat de zorgen over bagage achter u met onze bagageservice, waardoor u elke stap licht en zorgeloos kunt zetten. Van schilderachtige dorpjes tot culturele schatten, elke etappe biedt nieuwe ontdekkingen en rustgevende nachten in zorgvuldig geselecteerde hotels. Geniet van lokale lekkernijen, ontmoet medepelgrims en laat u leiden door de rijke geschiedenis van de Via Francigena. Boek vandaag nog en ervaar de charme van wandelen van hotel naar hotel, terwijl wij uw reis onvergetelijk maken.

De Via Francigena is één van de oudste pelgrimswegen in Europa

De Via Francigena heeft een totale lengte van ongeveer 1.900 kilometer. De route doorkruist Engeland, Frankrijk, Zwitserland en Italië, en het traject is onderverdeeld in verschillende etappes. Wij bieden de pelgrimsroute in Italië aan, vanaf de Grote St. Bernardpas tot aan Rome. U wandelt door de universiteitssteden Aosta en Vercelli, waarna u door het vruchtbare landschap van de Piedmont wandelt. De route volgt de meanderende loop van de Po naar het zuiden, waardoor u vervolgens het betoverende cultuurlandschap van Toscane betreedt.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden