Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Frankrijk

Mei 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 33 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties Frankrijk

Wandelvakanties door Frankrijk zijn enorm divers en worden steevast zeer gewaardeerd door onze wandelaars. Het land is zeer veelzijdig, en bij Topo Aktief kennen we zowel de mooiste routes als de fijnste accommodaties om te verblijven. Bovendien verzorgen we het bagagevervoer, waarmee je zeker weet dat de koffers alvast klaar staan als je aankomt op de volgende bestemming. Dus wil je wandelen door de Elzas of door de Vogezen, door de Franse Pyreneeën of door een ander deel van Frankrijk? Wij organiseren wandelvakanties in de verschillende gebieden en inspireren je graag met het mooiste dat er te ontdekken valt. Gewoon in je eigen tempo, omdat je van ons GPS-tracks ontvangt waarmee je altijd de juiste route kiest

lees meer

Wandelvakantie Frankrijk met bagagevervoer

Wandel door Frankrijk in bijvoorbeeld Bretagne of hoog in de bergen van de Tour Mont Blanc? Wandel langs de kust of juist in het binnenland, zowel in het noorden als het zuiden van dit uitgestrekte land. We organiseren wandelreizen door heel Europa, dus we weten wat daarbij komt kijken en begrijpen wat onze wandelaars belangrijk vinden. Daarom hebben we bijvoorbeeld het bagagevervoer goed voor je geregeld, tijdens wandelvakanties in Frankrijk. Dit betekent dat wij de bagage vervoeren, en ervoor zorgen dat die voor je klaar staat als je aankomt op de volgende bestemming. Je hebt daar tijdens het wandelen geen omkijken naar, om optimaal te genieten van de prachtige landschappen en unieke plaatsen.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Frankrijk

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht La Gomera

De meerdaagse wandeltochten in Frankrijk organiseren we bijvoorbeeld door de Franse Alpen, net als in de Dordogne en tot aan Normandië en Bretagne. En wil je bijvoorbeeld wandelen op Tour Mont Blanc of in de Centrale Pyreneeën ? Het zijn die bestemmingen die het land tot een geweldig wandelland maken. Wij hebben de routes voor je uitgezet, waarvan je de GPS-tracks ontvangt.

Trektocht in Frankrijk

Tijdens een wandeltrektocht door Frankrijk ontdek je de verschillende prachtige gebieden helemaal op jouw eigen tempo. Wij zijn jouw specialist in wandelvakanties door Frankrijk dus we hebben alvast de fijnste accommodaties geselecteerd. Daar brengen we de bagage naartoe met ons bagagevervoer. En voor onderweg adviseren we je graag de beste plekken voor een croissant en een café, net als een smakelijke lunch.