Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen op Madeira

Juni 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 1 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Madeira

Boek een wandelvakantie op Madeira en ontdek dit groene bloemeneiland helemaal in jouw eigen tempo. Met routes zoals de Levada do Norte en bijvoorbeeld van Praia Formosa naar Cãmara de Lobos zijn er prachtige stukken te ontdekken, als onderdeel van een meerdaagse wandeltocht. Ondertussen zorgen we bij Topo-Aktief voor het bagagevervoer, zodat dit goed geregeld is en je daar geen omkijken naar hebt. Wandel over Madeira vanuit een verblijf in Funchal of kies voor onze wandelvakanties waarbij je langs de verschillende bestemmingen loopt. Combineer wandelroutes zoals die van Camacha naar Monte en de Curral das Freiras, net als de andere unieke plekken waarover we je graag meer vertellen. Je ontvangt van ons alle GPS-tracks, waarmee je tijdens de wandelvakantie op Madeira altijd de juiste route kiest.

lees meer

Wandelen Madeira

Wandelen op Madeira doe je in veel gevallen langs de unieke levada’s. Het zijn traditionele waterwegen, gemaakt ter irrigatie van het eiland. De routes langs deze waterstroompjes brengen je op de mooiste plekken, waar gemotoriseerd verkeer onmogelijk kan komen. We organiseren bij Topo-Aktief al ruim 30 jaar wandelreizen. Dat doen we onder andere al lang op Madeira, waardoor we dit eiland uitstekend kennen. Je boekt daardoor fijne en comfortabele accommodaties. Bovendien kunnen we je adviseren over de beste plek om de lunch te gebruiken of om even bij te komen na een mooie wandeling. Een wandelvakantie op Madeira is prachtig, dankzij de afwisselende landschappen en het zeer bergachtige karakter. Zowel Funchal als de plekken midden in de natuur zijn enorm de moeite waard. Je wandelt langs kustrotsen en watervallen, tijdens een trektocht of met meerdere korte wandelingen die je goed met elkaar kunt combineren.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Madeira

Onze topper

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Madeira

Zoek je naar een meerdaagse wandeltocht over Madeira? Wij combineren routes zoals die naar Balcões en Levada do Furado en bijvoorbeeld Assomada naar Camacha en die door het dal van de Tabua. Op die manier ontdek je de veelzijdigheid van dit eiland, terwijl je daarvoor steeds helemaal je eigen tempo kiest. Wij verzorgen het bagagevervoer en maken het je op allerlei manieren zo comfortabel en aangenaam mogelijk. Op die manier kun jij je concentreren op het wandelen, terwijl wij alvast hebben geregeld dat je slaapt op de mooiste plekken.

Trektocht Madeira

Als je bij ons een trektocht op Madeira boekt kies je voor het voordeel van ruim 30 jaar ervaring met wandelvakanties. Wij weten wat erbij komt kijken en we begrijpen wat onze wandelaars belangrijk vinden. Dus wil je wandelen op Madeira? Wij kennen dit eiland, en kunnen niet wachten om het je te laten zien.