Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandeltrektocht Wicklow Way

Een wandelvakantie over de Wicklow Way met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Wicklow Way met bagagevervoer in Ierland. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat de adembenemende landschappen van de Wicklow Mountains uw gids zijn. Met onze service draagt u enkel het essentiële, terwijl wij uw bagage veilig naar uw volgende hotel vervoeren. Wandel langs kronkelende paden, door groene valleien en langs historische bezienswaardigheden, allemaal terwijl u geniet van het comfort van sfeervolle accommodaties. Laat de charme van Ierland u betoveren terwijl u zich onderdompelt in de rijke geschiedenis van de Wicklow Way. Kies voor gemak, kies voor avontuur, en laat ons uw wandelvakantie onvergetelijk maken. De Wicklow Way wacht op u, met bagagevervoer als uw trouwe metgezel.

lees meer lees minder

Wandelen over de Wicklow Way van hotel naar hotel

Ontdek de Wicklow Way op unieke wijze met onze trektocht van hotel naar hotel, waar elke overnachting een nieuwe belevenis toevoegt aan uw wandelavontuur door Ierland. Geniet van de diversiteit van het landschap terwijl u van een schilderachtig hotel naar een charmant verblijf wandelt, omringd door historische dorpjes langs de Wicklow Way. De route biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook de mogelijkheid om de lokale cultuur te ervaren. Laat het bagagevervoer aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen van de omgeving. Boek vandaag nog de trektocht en ontdek de veelzijdige schoonheid van wandelen langs de Wicklow met comfortabele overnachtingen van hotel naar hotel.

De Wicklow Way: de oudste gemarkeerde route van Ierland

Verken de geschiedenis en pracht van Ierland door de oudste gemarkeerde route te bewandelen: de Wicklow Way. Deze betoverende tocht neemt u mee door de adembenemende landschappen van de Wicklow Mountains, en onthult de rijke erfenis van dit groene eiland. De Wicklow Way, als de oudste wandelroute van Ierland, biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een reis door de tijd. U wandelt langs de Derry River, waar de opstand van 1798 plaats vond en het dorp Tinahely verwoest werd. U komt door de Glenmalure-vallei, een U-vormige, door een gletsjer in de ijstijd uitgeslepen vallei. Vanaf de Mullacor (657m) heeft u een schitterend uitzicht op de meren van Glendalough waar u vervolgens naar afdaalt. U wandelt over de imposante Djouce mountain van waar u met mooi weer de Ierse Zee kunt zien liggen. Wicklow Way eindigt in de buurt van Dublin waar u in de wijk Temple Bar talloze traditionele pubs vindt. Een prachtige wandelvakantie.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden