Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen op Menorca

Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Menorca

De mooiste wandelvakantie op Menorca is een ontdekkingstocht langs de ongerepte kust van Menorca. Het Camí de Cavalls pad! Dus wil je de ruige kust op dit geweldige eiland ontdekken? Wij organiseren een complete vakantie om te wandelen, helemaal in jouw eigen tempo. En met bagagevervoer natuurlijk, waarmee we ervoor zorgen dat jij extra comfortabel reist. Wij regelen het bagagevervoer, delen de GPS-tracks met je en doen natuurlijk graag suggesties om ergens te gaan lunchen, dineren of gewoon een kop koffie te drinken. Dus denk je aan een meerdaagse wandeltocht op Menorca of zoek je een trektocht als basis voor jouw wandelvakantie? Dat is precies waarmee we je graag helpen, bijvoorbeeld langs traditionele vissersdorpjes met hun witgeverfde huizen.

lees meer

Wandelvakantie Menorca met bagagevervoer

Jouw wandelvakantie op La Gomera boek je bij ons eenvoudig met bagagevervoer. Zo maken we al onze wandelreizen extra aantrekkelijk en comfortabel. Terwijl jij naar de volgende bestemming wandelt zorgen wij ervoor dat we de bagage alvast voor je overbrengen. Die staat vervolgens voor je klaar bij aankomst, zodat je meteen in kunt checken en even kunt bijkomen. En ben je benieuwd wat je nog meer van ons kunt verwachten? Je ontvangt duidelijke GPS-tracks, die precies aangeven welke route je moet lopen. Zo heb je de begeleiding van specialisten met bijna 30 jaar ervaring, terwijl je de wandelvakantie op La Gomera helemaal in je eigen tempo doet.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Menorca

Onze topper

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Menorca

Tijdens een meerdaagse wandeltocht op Menorca ontdek je bijvoorbeeld het natuurreservaat Albufera des Grau. waarbij je begint in het maanlandschap van Cape Favaritx, maar ook een wandeling door de meest spectaculaire ravijnen van het eiland en de hoofdstad Mahon waar we een aangenaam verblijf voor je boeken. Daarnaast wandel je langs de witte zandstranden van het zuiden en de ruige rotskust waar vele roofvogels laag over de klippen zweven. Ook de moeite waard zijn bijvoorbeeld Port Fornells, met een 6de eeuwse basiliek en de vuurtoren van Favaritx. Menorca bestaat voor 40% uit beschermde natuurgebieden en staat niet voor niets op de lijst van UNESCO door het prachtige bijzondere landschap en de vele soorten dieren die op het eiland leven dus er valt meer dan genoeg te zien tijdens de wandelvakantie op Menroca.

Trektocht Menorca

Kies voor een trektocht op La Gomera en laat je verrassen door heuvels vol pijnbomen, indrukwekkende rotsformaties, geisers aan de westkust en prachtige stranden. In combinatie met kleine vissersdorpjes met hun witgeverfde huizen en leuke oude stadjes is Menorca echt de moeite waard. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met wandelvakanties, onder andere op Menorca. Dat betekent dat we daar de weg kennen, en je uitstekend kunnen adviseren over waar je de mooiste plekken vindt. Wil je deze wandelvakantie bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.