Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Camino Ingles

Wandelvakantie Camino Ingles met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Camino Ingles met bagagevervoer, ervaar de spirituele reis van een pelgrim. Deze pelgrimstocht voert u door pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden op weg naar het eindpunt, Santiago de Compostella. Laat de zorgen over uw bagage achter u terwijl u de magie van deze eeuwenoude pelgrimsroute ervaart. De zorgvuldig uitgestippelde routes leiden u over de hoogtepunten van de Camino Ingles, terwijl bagagevervoer de last van uw schouders neemt. Beleef de unieke combinatie van spirituele ontdekking, culturele rijkdom en het gemak van bagagevervoer op weg naar Santiago de Compostella.

lees meer lees minder

Camino Ingles: een pelgrimsreis beginnend aan de kust en eindigend in Santiago.

Een unieke pelgrimreis die begint in het noorden van Spanje en eindigt bij het magische Santiago de Compostella. De Camino Inglés, of de Engelse Weg, is een minder bekende maar niet minder indrukwekkende pelgrimstocht, doordrenkt van historie en doordrongen van spirituele betekenis. De reis begint in havenstad Ferrol en biedt pelgrims een kortere route met een intensere ervaring. Het adembenemende landschap van Galicië, met glooiende heuvels en groene valleien, vormt het decor voor deze bijzondere tocht. Ontdek de verborgen schatten, culturele pracht en spirituele diepgang van deze minder begane camino, en laat uw eigen verhaal zich ontvouwen op de Camino Ingles naar Santiago de Compostella met bagagevervoer.

Wandel de Camino Ingles van hotel naar hotel en eindig in Santiago de Compostella

Laat ons u leiden op een fascinerende wandeltocht van hotel naar hotel, met Santiago de Compostella als het eindpunt. Maak u geen zorgen over accommodatie, want wij nemen alles voor u uit handen. Stap voor stap voert deze reis u door pittoreske landschappen, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden op weg naar het spirituele hart van de Camino. Ontspan in het comfort van onze zorgvuldig geselecteerde hotels, waar u kunt genieten van rust na een dag vol ontdekkingen. Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst deze reis maakt, wij verzekeren u van een naadloze ervaring langs de Camino Ingles met bagagevervoer.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden