Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Camino Sevilla

Een Camino vanuit Sevilla naar naar Santiago met bagagevervoer

Een Camino vanuit Sevilla naar naar Santiago met bagagevervoer. Wandel vanuit het zonnige Sevilla naar het spirituele Santiago de Compostella. Een wandelvakantie door pittoreske dorpjes, eeuwenoude landschappen en historische bezienswaardigheden. Laat uw zorgen achter u, want met ons bagagevervoer kunt u in alle rust genieten van deze prachtige wandelvakantie. Als pelgrim zult u de rijke spirituele ervaring van deze route voelen terwijl u zich voortbeweegt over de eeuwenoude paden. Met het gemak van bagagevervoer hoeft u alleen te focussen op het waarderen van de adembenemende vergezichten en het absorberen van de rijke cultuur onderweg.

lees meer lees minder

Wandel een Camino vanuit Sevilla naar Santiago van hotel naar hotel

Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst de Camino bewandelt, onze georganiseerde wandelvakantie van hotel naar hotel maakt deze reis toegankelijk voor velen. Ontmoet gelijkgestemde wandelaars, ontdek de magie van de Camino van Sevilla naar Santiago die uw hart laat veroveren. Stap in de voetsporen van pelgrims en laat de Via de la Plata route uw persoonlijke reis naar Santiago lijden. Elke dag begint u met frisse energie, wetende dat uw hotelverblijf op u wacht aan het einde van de etappe.

Ontdek de Via de la Plata

De Via de la Plata, ook wel bekend als de weg van Sevilla naar Santiago, vormt naast de beroemde Camino Frances en Camino del Norte de derde langste pelgrimsroute in Spanje. Ondanks zijn ouderdom trekt deze route, die zich uitstrekt over ongeveer 1000 kilometer van Sevilla naar Santiago, beduidend minder pelgrims aan in vergelijking met zijn meer bekende tegenhangers. De Via de la Plata, een betoverende pelgrimsweg, staat bekend als een rustige route met afgelegen plekken, authentieke dorpen en eeuwenoude sporen van het verleden. Deze weg is nog niet ontdekt door het massatoerisme, waardoor pelgrims de mogelijkheid hebben om in alle rust en stilte van de prachtige omgeving te genieten. Langs de Via de la Plata vind je schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Hier ontvouwt zich het authentieke Spaanse leven, ver weg van de drukte. De route onthult eeuwenoude sporen van pelgrims die je voorgingen, waardoor elke stap een reis door de geschiedenis wordt.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden