Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

De Franciscusroute

Een wandelvakantie over de Franciscusroute met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Franciscusroute met bagagevervoer in Italië. U start uw reis in het charmante Città di Castello en volgt de voetsporen van de heilige Franciscus op weg naar het eindpunt Rome. De wandelvakantie voert u langs schilderachtige Italiaanse landschappen, historische bezienswaardigheden en door pittoreske dorpjes. Terwijl u geniet van de rustige wandelpaden, brengen wij uw bagage veilig naar het volgende punt op de route, zodat u onbezwaard kunt genieten van de unieke ervaring die de Franciscusroute te bieden heeft. Een reis vol cultuur, natuur en spirituele ervaringen wacht op u. Onze wandelvakantie over de Franciscusroute met bagagevervoer biedt de perfecte mix van avontuur en gemak.

lees meer lees minder

De Franciscusroute: een speciale pelgrimstocht van hotel naar hotel

Stap in de voetsporen van heilige Franciscus op de Franciscusroute, een unieke pelgrimstocht van hotel naar hotel. Begin uw reis in het schilderachtige Città di Castello en laat de magie van deze spirituele tocht door Italië tot leven komen. Wij hebben uw comfort in gedachten en regelen het bagagevervoer tussen de hotels, zodat u zich volledig kunt wijden aan deze bijzondere ervaring. Bewandel rustige paden, passeer historische bezienswaardigheden en beleef de serene schoonheid van het Italiaanse landschap. Boek vandaag nog uw pelgrimstocht en laat ons uw gids zijn op deze bijzondere reis van hotel naar hotel op de Franciscusroute.

De weg naar Rome over de Franciscusroute

De Franciscusroute, ook wel bekend als de Cammino di Francesco, is een bijzondere pelgrimstocht die de levensweg van de heilige Franciscus van Assisi volgt. Deze route doorkruist het prachtige Italiaanse landschap en verbindt belangrijke plaatsen die een rol hebben gespeeld in het leven van deze heilige, die bekendstaat om zijn diepe spirituele verbinding met de natuur en de armen. Onze wandelvakantie welke wij aanbieden begint in Cita di Castello en leidt pelgrims langs historische steden, schilderachtige dorpjes en adembenemende landschappen. Onderweg passeren wandelaars kloosters, kerken en heiligdommen die verbonden zijn met het leven en de spirituele ervaringen van Franciscus.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden