Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in Schotland

Juni 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 3 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties Schotland

Boek onze wandelvakanties door Schotland en ontdek de West Highland Way, de Rob Roy Way en alle andere schitterende bestemmingen in de Highlands en de rest van het uitgestrekte land. De natuur is er enorm divers, iets dat je het best helemaal in je eigen tempo ontdekt. Wij zorgen ondertussen voor het bagagevervoer, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Schotland is een bestemming voor wandelvakanties bij uitstek, in de eerste plaats dankzij de Schotse hooglanden. Daarnaast kent het land steden zoals Glasgow en Edinburgh, die bijvoorbeeld met de ferry naar Newcastle makkelijk te bereiken zijn.

lees meer

Wandelvakantie Schotland met bagagevervoer

Tijdens een wandelvakantie in Schotland maken we het je graag zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Daarom verzorgen we bijvoorbeeld het bagagevervoer, en boeken we fijne accommodaties. Op die manier boek je geslaagde wandelreizen, waar onze wandelaars graag voor terugkomen. Dus wil je wandelen door Schotland en bijvoorbeeld met de trein naar Milngavie? Met onze wandelvakanties ontdek je onder andere Loch Lomond, military road en bijvoorbeeld Ben Nevis. Er valt van alles te zien en te ontdekken, waarbij het tempo van een wandelvakantie voorkomt dat er iets ongemerkt aan je voorbijschiet.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Schotland

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Schotland

De meerdaagse wandeltochten in Schotland organiseren we bijvoorbeeld rond Fort William of Inverness, net als op de minder ontdekte plekken die ondertussen prachtig zijn. Dus wil je wandelen in de Schotse hooglanden of zoek je het juist in een heel ander deel van het land? Wij helpen je de inspiratie op te doen voor een geweldige wandelvakantie. Of wandel dee West Highland Way, deze is zo’n 154 km lang en voert van zuid naar noord langs het romantische Loch Lomond, door dalen en langs rivieren, over verdwenen spoorbanen, over de oude ‘military road’ en over veedrijverspaden Of wandel de Great Glen Way, die pas in 2002 werd geopend en geldt als een van de Great Trails in het land.

Trektocht Schotland

Als we wandelvakanties in Schotland en op andere bestemmingen organiseren merk je dat we daarmee veel ervaring hebben. Het bagagevervoer is goed geregeld, je verblijft in fijne accommodaties en je kunt bijvoorbeeld aanschuiven voor een smakelijke lunch. Zo zorgen wij ervoor dat jij je alleen maar op te wandelen hoeft te richten, en op de prachtige natuur die Schotland te bieden heeft.