Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Nederland

Juli 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 10 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties Nederland

Een wandelvakantie in Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Zelfs wie denkt alles al gezien te hebben is vaak volledig verrast door het moois dat er nog te ontdekken valt. Wandel bijvoorbeeld door Twente en Ootmarsum, net als door het Zuid-Limburgse heuvelland of juist door de kustgebieden. Wij organiseren comfortabele wandelvakanties, waarmee we er met bagagevervoer voor zorgen dat de bagage bij aankomst alvast klaarstaat op de volgende bestemming. Maak het jezelf makkelijk met ons bagagevervoer en ontvang handige GPS-tracks om steeds de juiste route te kennen. Zo wandel je ontspannen langs de mooie plekken die Nederland te bieden heeft. Ontdek de Graafschap en de heuvels van Zuid-Limburg, net als het Nederlandse Rijk van Nijmegen of andere unieke routes.

lees meer

Wandelvakantie Nederland met bagagevervoer

Nederland is prachtig om te zien, dat geldt zowel voor het oosten en noorden als voor de kust en het zuiden. Wij organiseren wandelreizen in Nederland en door heel Europa, dus we begrijpen wat wandelaars belangrijk vinden. Dat vind je allemaal terug in ons eigen kikkerland, als je de tijd neemt door er doorheen te wandelen. Ondertussen zorgen wij voor het bagagevervoer. Dat betekent dat je daar geen omkijken naar hebt. Als je aankomt op de volgende bestemming staat de bagage alvast klaar, dus is inchecken zo geregeld. Bovendien adviseren we je graag de beste adresjes voor een kop koffie of de lunch.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Nederland

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Nederland

Wil je een meerdaagse wandeltocht door Nederland boeken? Ontdek Twente en De Dinkel, net als Nijmegen en bijvoorbeeld Valkenburg of De Geul. Het zijn fijne wandelbestemmingen, waar de Nederlandse natuur tot de verbeelding spreekt. En waar je Nederland van een heel andere kant leert kennen, bijvoorbeeld ten opzichte van de drukke Randstad.

Wandeltrektocht Nederland

Als we een wandeltrektocht door Nederland organiseren vinden we voor jou de fijne accommodaties en andere mooie plekken om even bij stil te staan. Dat is het voordeel van een specialist in wandelvakanties met ruim 30 jaar ervaring. Wij weten waar onze wandelaars naar zoeken, en weten dat zowel in Nederland als in de rest van Europa aan te bieden.