Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie in Ierland

Mei 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 9 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Ierland

Tijdens wandelvakanties in Ierland ontdek je pas hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. Ontdek bijvoorbeeld de glooiende Wicklow Way, wandel langs ruige kliffen en geniet van de schitterende vergezichten. Dankzij ons bagagevervoer en de fijne accommodaties boek je bovendien een heel comfortabele wandelreis naar deze unieke bestemming. Ierland kent ontzettend veel geschiedenis en staat bekend om de prachtige natuur. Ontdek de Garden of Ireland en wandel bijvoorbeeld naar historisch Glendalough. Je ontvangt van ons handige GPS-tracks om steeds precies het juiste pad te bewandelen, terwijl je de bekende of juist de minder ontdekte routes ontdekt.

lees meer

Wandelvakantie Ierland met bagagevervoer

Wil je wandelen over de Kerry Way met spectaculaire kustroutes of denk je aan de Dingle Way over dit schiereiland waar veel minder mensen naartoe gaan? Wij helpen je op weg naar Iveragh, Beara Way en natuurlijk rondom Dublin. Op die manier ontdek je de heel verschillende karakters van dit land, natuurlijk volledig in jouw eigen tempo. Het is een van de voordelen van onze wandelreizen, wij kennen de regio’s en begrijpen wat onze wandelaars belangrijk vinden. Daarom regelen we het bagagevoer op iedere bestemming, zodat de koffers en andere bagage alvast klaar staan zodra je daar aankomt. En zoek je naar fijne accommodaties of goede tips voor een smakelijke lunch? Daar helpen we je graag mee. Dat is het voordeel van een specialist in wandelreizen met ruim 30 jaar ervaring.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Ierland

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Ierland

Ierland heeft ontzettend veel te bieden voor wandelaars. Boek een wandelvakantie naar bijvoorbeeld de Connemara Western Way. En denk je aan Croagh Patrick of de berg van de heilige? Wij inspireren je graag met de verschillende meerdaagse wandeltochten door Ierland. Boek wandelvakanties in Ierland door het ruige maanlandschap en bijvoorbeeld naar de Cliffs of Moher. Er valt ontzettend veel te ontdekken, dus heb je een specifieke bestemming op het oog of ben je juist benieuwd naar wat je hier allemaal kunt verwachten? We zijn jouw specialist om in Ierland een van onze wandelvakanties te boeken.

Trektocht Ierland

Bij Topo Aktief kennen we Ierland. We organiseren wandelvakanties waarbij het goed geregeld is, bijvoorbeeld dankzij het bagagevervoer. En dankzij de fijne accommodaties, zowel langs de Donegal Way als in andere delen van het land. Van populair en onmisbaar, tot aan onontdekt en enorm uitgestrekt: bij ons boek je de wandelvakantie in Ierland die je zoekt.