Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelvakantie Zuid-Limburg

Een wandelvakantie door Limburg met bagagevervoer

Een wandelvakantie door Limburg met bagagevervoer. Ervaar de veelzijdigheid van Zuid-Limburg tijdens een wandelvakantie met bagagevervoer. Laat de zorgen over uw bagage achterwege terwijl u door Limburgs gevarieerd landschap trekt. Wandel langs authentieke dorpen en groene valleien zonder de last van een zware rugzak. Proef culinaire hoogstandjes en dompel uzelf onder in de lokale cultuur. Van levendige marktpleinen tot rustige natuurgebieden, Zuid-Limburg biedt een rijke variëteit aan ervaringen. Deze wandelvakantie voelt een beetje als het buitenland met wandelingen door licht heuvelachtige gebied.

lees meer lees minder

Wandel van hotel naar hotel door Zuid-Limburg

Ervaar het zuiden van Limburg op een unieke manier door van hotel naar hotel te wandelen. Laat de logistieke zorgen achterwege terwijl u zich overgeeft aan het betoverende landschap en de charmante dorpjes van deze regio. Wandel langs glooiende heuvels, wijngaarden en historische bezienswaardigheden, en geniet van de luxe van comfortabel overnachten in verschillende hotels. Onze bagageservice zorgt ervoor dat u licht kunt reizen, zodat u volop kunt genieten van elke stap op uw ontdekkingstocht door Zuid-Limburg. Laat u leiden door de gastvrijheid van de hotels, waar u kunt ontspannen na een dag vol ontdekkingen

Zuid- Limburg: glooiende heuvels, wijngaarden, bourgondische leven!

De glooiende heuvels van Zuid-Limburg vormen een uniek decor voor wandelavonturen, waar elke stap een nieuw panorama onthult. Wandel langs weelderige wijngaarden, proef lokale wijnen en geniet van het rustige tempo van het bourgondische leven. Verken charmante dorpjes met eeuwenoude architectuur en ontdek de gastvrijheid van de lokale bevolking. Van culinaire hoogstandjes tot culturele schatten, Zuid-Limburg verwelkomt u met open armen.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden