Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Een wandelvakantie over de Camino del Norte met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Camino del Norte met bagagevervoer, ervaar de spirituele reis van een pelgrim. Deze pelgrimstocht voert u langs schilderachtige kustlijnen, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden op weg naar het eindpunt, Santiago de Compostella. Laat de zorgen over uw bagage achter u terwijl u de magie van deze eeuwenoude pelgrimsroute ervaart. De zorgvuldig uitgestippelde routes leiden u over de hoogtepunten van de Camino del Norte, terwijl bagagevervoer de last van uw schouders neemt. Beleef de unieke combinatie van spirituele ontdekking, culturele rijkdom en het gemak van bagagevervoer op weg naar Santiago de Compostella

lees meer lees minder

Camino del Norte: een prachtige pelgrimreis langs de noordkust van Spanje

Betreed de historische Camino del Norte en laat u leiden op een prachtige pelgrimreis langs de adembenemende noordkust van Spanje naar het spirituele eindpunt, Santiago de Compostella. Deze eeuwenoude pelgrimsroute onthult de rijke geschiedenis en prachtige landschappen van Noord-Spanje. U komt door plaatsen zoals San Sebastian, Bilbao en Santander. Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst deze reis maakt, de Camino del Norte biedt een unieke en onvergetelijke ervaring langs de kust.

Wandel de Camino del Norte van hotel naar hotel en eindig in Santiago de Compostella

Laat ons uw gids zijn op een betoverende wandeltocht van hotel naar hotel, met Santiago de Compostella als eindpunt. Laat alle zorgen over accommodatie achterwege, want wij regelen het allemaal voor u. Stap voor stap brengt deze reis u door schilderachtige landschappen, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden op weg naar het spirituele hart van de Camino. Geniet van het comfort van onze geselecteerde hotels, waar u kunt ontspannen na een dag vol ontdekkingen. Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst deze reis maakt, wij zorgen voor een naadloze ervaring tijdens de Camino del Norte.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden