Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Camino Finisterre

Wandelvakantie Camino Finisterre met bagagevervoer

Wandelvakantie Camino Finisterre met bagagevervoer, een pelgrimstocht door het prachtige Spanje, van Santiago naar Fisterre of Muxia. Vanaf het mooie Santiago voert de Camino Finisterre u door pittoreske dorpjes, eeuwenoude landschappen en historische bezienswaardigheden. Laat uw zorgen achter u, want met ons bagagevervoer kunt u in alle rust genieten van deze betoverende wandelvakantie. Als pelgrim zult u de rijke spirituele ervaring van deze route voelen terwijl u zich voortbeweegt over de eeuwenoude paden. Met het gemak van bagagevervoer hoeft u alleen te focussen op het waarderen van de adembenemende vergezichten en het absorberen van de rijke cultuur onderweg.

lees meer lees minder

De Camino Finisterre wandelen van hotel naar hotel

Ervaar het wandelen van hotel naar hotel op de Camino Finisterre. Laat ons uw gids zijn op deze onvergetelijke pelgrimstocht, waar elke stap u dieper onderdompelt in de rijke cultuur en geschiedenis van de route. Beginnend bij de kathedraal van Santiago de Compostella in Spanje en eindigend in Fisterra of Muxia, biedt deze eeuwenoude pelgrimsweg een aaneenschakeling van adembenemende landschappen, historische dorpjes en spirituele ontdekkingen. Laat het gemak van bagagevervoer uw reis veraangenamen terwijl u zich concentreert op de prachtige ervaring van het wandelen van hotel naar hotel. Boek vandaag nog en beleef de magie van de Camino Finisterre op een manier die uw ziel zal raken.

Camino Finisterre

Betreed de paden van de Camino Finisterre. Deze trektocht volgt eeuwenoude pelgrimspaden, leidend naar de mythische Kaap Finisterre, waar de oude pelgrims de zonsondergang aanbaden. De Camino Finisterre staat bekend als een mooie en spirituele reis die pelgrims van over de hele wereld aantrekt. Deze trektocht voert je langs de authentieke pelgrimspaden, diep doordrenkt van geschiedenis en spiritualiteit. Terwijl je je voetstappen zet door schilderachtige dorpjes en weelderige natuurlijke paden, omarm je de rust en sereniteit van Galicië.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden