Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen op Mallorca

Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties Mallorca

Je boekt een wandelvakantie op Mallorca natuurlijk voor de Serre de Tramuntana. Of voor een van de andere prachtige gebieden, omdat er vanzelfsprekend veel meer te ontdekken valt. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met meerdaagse trektochten, dus we kennen ook de plekken waar jij nog niet eerder was. Een wandelvakantie op Mallorca is bij ons standaard heel comfortabel. Voor onderweg ontvang je handige GPS-tracks en met de accommodaties en lunches onderweg zorgen we ervoor dat het nergens aan zal ontbreken.

lees meer

Meerdaagse wandeltocht Mallorca

Wandel je door de Sierra de Tramuntana of zoek je andere bestemmingen op de Balearen? Wij kennen de accommodaties, hebben goede contacten met vervoerders en zorgen dus voor wandelreizen met bagagevervoer. Zo is het standaard goed geregeld, om daar zo min mogelijk omkijken naar te hebben. Onze wandelvakanties op Mallorca worden standaard goed beoordeeld, net als die op de andere bestemmingen. Dus wil je het natuurreservaat Puig de Galatzo gaan ontdekken of een wandeling maken naar het Middeleeuwse klooster van Lluc? Ontdek het idyllische Pollença of Valldemosa, net als de andere bestemmingen waarmee we je graag inspireren.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Mallorca

Onze topper

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Wandelvakantie Mallorca - natuurreservaat

Mallorca is het grootste eiland en de Sierra de Tramuntana vormt de ruggengraat, de hoogste berg is de Puig Major (1445m). De landschappelijke verschillen zijn groot: een ruige kust waar de bergen steil naar zee aflopen en kleine baaitjes (cala’s) omsluiten. Daarachter groene valleien afgewisseld met vlaktes beplant met amandelbomen. Een meerdaagse wandeltocht door het Tramuntana-gebergte op Mallorca is dan ook de bekendste keuze op de Balearen. Je wandelt de GR221 van Andratx naar Pollença en kiest bijvoorbeeld voor de Cami de s’Arxiduc in de omgeving van Valldemosa. Ontdek Puerto Soller en al het andere moois dat Mallorca te bieden heeft, tijdens een wandelvakantie waarbij je natuurlijk zelf het tempo bepaalt.

Wandeltrektocht Mallorca

Bij Topo Aktief hebben we meer dan 30 jaar ervaring met wandelvakanties, onder andere op Mallorca. Dat betekent dat we weten wat daarbij komt kijken en dat we begrijpen wat onze wandelaars belangrijk vinden. Het is een prachtige bestemming binnen de Balearen, waar ontzettend veel te ontdekken valt. Met onze vakanties kies je voor de mooiste natuurgebieden en uitgezette routes, zowel door de bergen en over de bergtoppen als langs de kust en door het binnenland van het eiland. Dus ben je op zoek naar iets bijzonders, bijvoorbeeld bij het bergplaatsje Arta door de Muntanyes d’Arta? Bij ons boek je een geweldige wandelreis over het eiland.