Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in Luxemburg

Juni 2024
M D W D V Z Z

Flexibel?

Bekijk 1 reizen
Zelf samenstellen
Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakantie Luxemburg

Droom weg bij een wandelvakantie door Luxemburg en doe inspiratie op met de geweldige verschillende bestemmingen. Het land is misschien niet groot, maar de wandelmogelijkheden zijn er groots. Ontdek bijvoorbeeld Klein Zwitserland, net als het Müllerthal en de andere trektochten die je er maakt. Wij regelen ondertussen het bagagevervoer, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. In Luxemburg wandel je bijvoorbeeld de Eisleck Trail of door de Luxemburgse Ardennen. Daarnaast zijn de Valleien van de Clerve zeer de moeite waard, net als Gorges su Loup. Het zijn maar een paar voorbeelden van geweldige bestemmingen, waarvoor we de wandelvakantie in Luxemburg kunnen organiseren. Daarbij ontvang je natuurlijk duidelijke GPS-tracks, zodat je steeds precies weet waar je naartoe moet.

lees meer

Wandelvakantie Luxemburg met bagagevervoer

Jouw wandelvakantie door Luxemburg is bij ons goed geregeld. Net als bij de andere wandelreizen zorgen we graag voor het bagagevervoer. Dat betekent dat wij de bagage van A naar B vervoeren, zodat je daar bij aankomst op de volgende bestemming meteen weer de beschikking over hebt. Je kunt soepel inchecken, in een fijne accommodatie waarvan we weten dat onze wandelaars het daar waarderen. Je ontvangt sowieso vooraf alle informatie die je nodig hebt om er een ontspannen en comfortabele wandelvakantie in Luxemburg van te maken. Wij zorgen ervoor dat jij de weg kunt vinden en dat het goed geregeld is, zodat je onderweg optimaal kunt ontspannen en genieten.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in Luxemburg

Onze toppers van Luxemburg

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht Luxemburg

Maak bijvoorbeeld een meerdaagse wandeltocht over het Ardense plateau of doe de Mullerthal-trail. De Luxemburgse Ardennen zijn zeer de moeite waard om te ontdekken, en dat geldt ook voor bijvoorbeeld Klein Zwitserland en de andere natuurparken die er liggen. De natuur is er schitterend en de wandelroutes zijn er niet zo bekend. Dus wandel bijvoorbeeld langs de rivieren de Prüm en de Sure, en ervaar de diepe dalen die zij door de eeuwen heen hebben uitgesleten.

Trektocht Luxemburg

Een trektocht door Luxemburg is het recept voor een heerlijke wandelvakantie. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring weten we wat andere wandelaars daar waarderen en welke adressen zeer de moeite waard zijn. Zo helpen we je op weg en bieden we de ondersteuning die je zoekt, voor een zorgeloze reis langs de mooiste hoogtepunten.