Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in de Cotswolds

Wandelen rond de Cotswold van hotel naar hotel

Dompel jezelf onder in de natuurpracht van Engeland. Verken de Cotswold Way op een onvergetelijke wandelvakantie. Dwaal van hotel naar hotel, bewonder de adembenemende vergezichten vanaf Cleeve Hill en bewonder het leuke markt stadje Chipping Campden. De Cotswold Way staat bekend om zijn goed gemarkeerde wandelpaden, waardoor u moeiteloos door het prachtige landschap kunt navigeren. Volg de karakteristieke borden die u langs glooiende heuvels, weelderige valleien en historische bezienswaardigheden leiden. Elke stap is een ontdekking, elk pad een verhaal.

lees meer lees minder

Wandelen van hotel naar hotel met bagagevervoer

De Cotswold Way ontdekken met onze unieke trektochten, waarbij u van hotel naar hotel wandelt, allemaal met het gemak van bagagevervoer? Dat is mogelijk bij Topo-Aktief. Ontdenk het glooiend gebied in de driehoek tussen Oxford, Stratford-upon-Avon en Bath. Onze zorgvuldig samengestelde routes aan de Cotswold Way bieden de ideale mix van natuurlijke pracht en culturele ontdekkingen. U ervaart het unieke karakter van de Cotswold terwijl u moeiteloos van de ene bijzondere plek naar de andere trekt. Onze trektochten beloven een onvergetelijke reis vol ontdekkingen, met het extra comfort van bagagevervoer van hotel naar hotel.

Wandelvakantie boeken bij Topo-Aktief

Bij Topo-Aktief is het boeken van een trektocht aan de Cotswold Way een avontuurlijke ervaring. U verkent de prachtige natuur terwijl u van het ene naar het andere hotel wandelt, zonder u zorgen te maken over bagage. Topo-Aktief neemt alles uit handen, zodat u zich volledig kunt wijden aan het ontdekken van adembenemende landschappen en schitterende routes. Of u nu een doorgewinterde wandelaar bent of simpelweg op zoek bent naar een nieuwe ervaring, onze wandelreizen langs de Cotswold Way bieden voor elk wat wils. Laat de planning en organisatie van u trektocht over aan de experts, zodat u zorgeloos kunt genieten van de reis, met comfortabele accommodaties en het gemak van bagagevervoer.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden