Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandeltrektocht Camino Portugues

Wandelvakantie Camino Portugues met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Camino Portugues met bagagevervoer. Deze pelgrimtocht leidt u van Portugal naar Spanje, door charmante dorpjes en langs historische bezienswaardigheden, naar het eindpunt Santiago de Compostella. Ontdek de tijdloze magie van deze pelgrimsroute en laat alle zorgen over uw bagage achter u, terwijl het bagagevervoer de last van uw schouders neemt. Onze zorgvuldig uitgestippelde routes brengen u langs de hoogtepunten van de Camino Portugués, waar elke stap een nieuwe ontdekking onthult. Ervaar de unieke combinatie van spirituele verdieping, culturele pracht en het comfort van bagagevervoer op uw weg naar het eindpunt, Santiago de Compostella.

lees meer lees minder

Wandel de Camino Portugues van hotel naar hotel

Laat ons u leiden op een fascinerende wandeltocht van hotel naar hotel, met Santiago de Compostella als het eindpunt. Maak u geen zorgen over accommodatie, want wij nemen alles voor u uit handen. Stap voor stap voert deze reis u door pittoreske landschappen, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden op weg naar het spirituele hart van de Camino Portugues. Ontspan in het comfort van onze geselecteerde hotels, waar u kunt genieten van rust na een dag vol ontdekkingen. Of u nu een doorgewinterde pelgrim bent of voor het eerst deze reis maakt, wij verzekeren u van een naadloze ervaring langs de Camino Portugues met bagagevervoer.

De Camino Portugues van Lissabon naar Porto met als eindpunt Santiago.

De betoverende Camino Portugués, een pelgrimstocht die start in het bruisende Lissabon, voert door het schilderachtige Porto, om uiteindelijk te eindigen in het spirituele Santiago de Compostella. Deze unieke route vanuit Portugal biedt een aangename mix van culturele ontdekkingen, historische pracht en spirituele reflectie. Wandel langs kronkelende paden door pittoreske landschappen en ervaar de rijke geschiedenis van charmante dorpjes. Laat de zorgen over uw bagage achterwege, want ons bagagevervoer zorgt voor een moeiteloze reis

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden