Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Winterzon

Geniet van de winterzon tijdens een wandelvakantie met bagagevervoer

Geniet van de winterzon tijdens een wandelvakantie met bagagevervoer. Geniet van de warme stralen van de zon op uw gezicht, een verfrissend briesje door uw haren en ontdek adembenemende landschappen terwijl u wandelt. Een wandelvakantie op La Gomera of Tenerife komt perfect tot zijn recht tijdens de wintermaanden. Met onze service van bagagevervoer is het gemakkelijker dan ooit om te genieten van een zorgeloze wandelvakantie. Laat alle stress achter u en omarm de warmte van de Spaanse zon terwijl u ontspannen wandelt door schilderachtige paden en rustige dorpjes. Wilt u een pelgrimstocht wandelen? Dan is dit in de winter ook mogelijk in Spanje en Portugal.

lees meer lees minder

De winterzon begeleid u tijdens een prachtige wandeling van hotel naar hotel

Ontdek de schoonheid van de winterse natuur terwijl u geniet van het gemak van onze wandelvakanties van hotel naar hotel. Geen zorgen over uw bagage, want onze service neemt dat voor u uit handen. Elke stap brengt u dichter bij nieuwe avonturen, adembenemende uitzichten en gezellige accommodaties. Verwen uzelf met de perfecte balans tussen comfort en ontdekking. Boek nu uw onvergetelijke wandelervaring en laat de winterzon u begeleiden op deze sfeervolle reis van hotel naar hotel

De zachte winters van Andalusië, een perfect seizoen om hier te wandelen

Terwijl in vele delen van Europa het erg koud kan zijn, biedt Andalusië een oase van aangename temperaturen en schilderachtige wandelroutes. Ontsnap aan de winterse kilte en ontdek de warme gastvrijheid van Zuid-Spanje terwijl u geniet van de prachtige natuurlijke landschappen. Wandel langs adembenemende kustlijnen, door schilderachtige dorpjes en onder de stralende zon van Andalusië. Onze wandelervaringen in dit betoverende seizoen laten u toe de schoonheid van de regio te omarmen zonder de drukte van het hoogseizoen. Geniet van een onvergetelijke reis, waar de zachte winters van Andalusië de perfecte achtergrond vormen voor uw wandelavontuur. Boek nu en ontdek waarom de winter hier het nieuwe wandelseizoen is!

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden