Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Camino Frances

Wandelvakantie Camino Frances met bagagevervoer

Wandelvakantie Camino Frances met bagagevervoer. Deze eeuwenoude pelgrimsroute, die start in Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk en eindigt in het magische Santiago de Compostella in Spanje, biedt een rijke mix van cultuur, geschiedenis en zelfreflectie. Laat ons uw gids zijn terwijl u wandelt langs historische paden, door schilderachtige dorpjes en over glooiende heuvels. Het bagagevervoer zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op de prachtige landschappen en de betekenisvolle ervaring van de Camino Francés. Na weken van wandelen bereiken pelgrims uiteindelijk het hoogtepunt van hun reis: Santiago de Compostella. De imposante kathedraal, de eindbestemming van deze prachtige welbekende pelgrimstocht. De goed gemarkeerde routes van de Camino Francés maken het heel makkelijk samen met onze service van bagagevervoer.

lees meer lees minder

De Camino Frances wandelen van hotel naar hotel

Ervaar het wandelen van hotel naar hotel op de Camino Francés. Laat ons uw gids zijn op deze onvergetelijke pelgrimstocht, waar elke stap u dieper onderdompelt in de rijke cultuur en geschiedenis van de route. Beginnend in Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk en eindigend bij de kathedraal van Santiago de Compostella in Spanje, biedt deze eeuwenoude pelgrimsweg een aaneenschakeling van adembenemende landschappen, historische dorpjes en spirituele ontdekkingen. Laat het gemak van bagagevervoer uw reis veraangenamen terwijl u zich concentreert op de prachtige ervaring van het wandelen van hotel naar hotel. Boek vandaag nog en beleef de magie van de Camino Francés op een manier die uw ziel zal raken.

De bekendste pelgrimstocht wereldwijd: de Camino Frances

Betreed de eeuwenoude paden van de meest beroemde pelgrimstocht ter wereld: de Camino Francés. Deze historische route, ook wel bekend als de Franse Weg, strekt zich uit over ongeveer 800 kilometer van het charmante Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk tot het betoverende Santiago de Compostella in Spanje. De Camino Francés staat bekend als een krachtige en spirituele reis die pelgrims van over de hele wereld aantrekt. Van bergachtige paden over de Pyreneeën tot uitgestrekte graanvelden op de Meseta en schilderachtige wijngaarden in La Rioja, elke etappe onthult nieuwe facetten van de natuurlijke schoonheid van Noord-Spanje.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden