Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Tour du Mont Blanc

Een wandelvakantie over de Tour du Mont Blanc met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Tour du Mont Blanc met bagagevervoer. Het avontuur begint met het bewonderen van de iconische Mont Blanc, de hoogste piek van West-Europa, terwijl u door Frankrijk, Italië en Zwitserland trekt. Laat u betoveren door de afwisselende landschappen, van weelderige alpenweiden tot steile bergpaden. Wat deze wandelvakantie extra bijzonder maakt, is het bagagevervoer. Laat de zorgen over uw bagage achterwege terwijl u zich concentreert op de adembenemende omgeving. Geniet van de vrijheid om de uitdagende routes te verkennen, wetende dat uw bagage op u wacht bij het volgende verblijf. De Tour du Mont Blanc biedt niet alleen fysieke uitdagingen, maar ook de beloning van panoramische uitzichten op elke etappe. Van bergmeren tot besneeuwde toppen, elke stap brengt u dichter bij de natuurlijke pracht van de Alpen.

lees meer lees minder

Wandelen rondom de Mont Blanc van hotel naar hotel

Laat de Tour du Mont Blanc uw reisgids zijn voor een onvergetelijke ervaring, waar de natuurlijke schoonheid van drie landen samensmelt in één adembenemende wandeltocht. Laat de zorgen achter u terwijl u van hotel naar hotel wandelt en geniet van de unieke charme van elke accommodatie langs de route. De Mont Blanc-wandeltocht van hotel naar hotel is niet alleen een fysieke reis, maar ook een reis van de zintuigen. Laat u betoveren door de imposante pieken, heldere bergmeren en groene alpenweiden. Kies voor een wandelavontuur dat de perfecte balans vindt tussen natuurlijke schoonheid en comfortabel reizen, en laat de Mont Blanc uw speelveld zijn voor een onvergetelijke ontdekkingsreis. Het reizen van hotel naar hotel voegt een extra dimensie toe aan uw Mont Blanc-ervaring. Laat uw bagage achterwege en concentreer u op de opwindende ontdekkingen die voor u liggen. Van knusse berghutten tot sfeervolle hotels, elke overnachtingsplaats biedt een welverdiende rustplek na een dag vol avontuur.

Trektocht Tour de Mont Blanc: een wandeltocht door drie prachtige landen.

Deze legendarische Tour de Mont Blanc biedt wandelaars de kans om de overweldigende schoonheid van Frankrijk, Italië en Zwitserland te ervaren in één onvergetelijke reis. De tocht neemt u mee door weelderige alpenweiden, imposante bergpassen en pittoreske dorpjes, terwijl de Mont Blanc voortdurend uw metgezel is. Van Chamonix in Frankrijk tot Courmayeur in Italië en verder naar Champex-Lac in Zwitserland, elke etappe onthult nieuwe panorama's en uitdagende wandelpaden. Elke keer weer een nieuw avontuur, variërend van uitdagende bergpaden tot ontspannen wandelingen door pittoreske valleien. Ontmoet lokale bewoners, proef de authentieke keuken en geniet van de warme gastvrijheid in de verschillende hotels langs de route. Maak gebruik van het bagagevervoer en uw reis is tot in de puntjes georganiseerd.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden