Wandeltocht in Engeland? Topo Aktief heeft een ongekend groot aanbod!
Vind de reis die bij u past:

Wandeltocht Engeland

Bent u op zoek naar een wandeltocht in Engeland?

Topo Aktief heeft een zeer uitgebreid progamma voor Engeland!

U zoekt een wandeltocht in Engeland, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandeltochten in Engeland (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandeltochten in Engeland of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Kustpad Wight

Vanaf € 565.00
De trektocht Wight loopt langs de kust van het eiland. Het herbergt unieke flora en fauna, door de Britten ook wel het ‘Madeira van Engeland’ genoemd. Tegelijkertijd ademt het ook de typische Engelse sfeer. U start en eindigt weer in Ryde.

Isle of Wight

Vanaf € 385.00

Een Engels eiland waar het vaak mooi weer is en zelfs palmbomen groeien? Dat is het eiland Wight onder de Engelse zuidkust, dat dankzij de warme golfstroom beschikt over een subtropisch microklimaat. Hier is het prachtig en ontspannen wandelen door de heuvels en langs de rotskust.

Cotswold Way

Vanaf € 695.00
De Cotswold Way loopt door "De Cotswolds", een zacht glooiend gebied in de driehoek tussen Oxford, Stratford-upon-Avon en Bath. Het is de English countryside bij uitstek. De typische dorpjes en stadjes zijn gebouwd van de honingkleurige Cotswold kalksteen en gelegen in een schitterend landschap.

Wandeltocht in Engeland: alle vrijheid en niet gebonden aan anderen

Topo Aktief biedt u vele individuele wandelreizen waarbij u niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende wandeltochten waarbij u alleen wandelt of met vriend(en) of familie. U kunt zelfs de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat u uw vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kunt bepalen.

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië

Keuze uit wandelen vanuit standplaats of inclusief huurauto

Wilt u in Engeland een wandeltocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Heeft u vragen over een wandeltocht in Engeland?

Neemt u dan direct contact met ons op.

Neem contact op