Wandeltocht Kaapverdië – de mooiste wandeltochten in Kaapverdië | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandeltocht Kaapverdië

Bent u op zoek naar een wandeltocht op Kaapverdië?

U zoekt een wandeltocht op Kaapverdië, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandeltochten in Kaapverdië (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandeltochten in Kaapverdië of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Kaapverdië - Santo Antao

Vanaf € 1259.00
Kaapverdië (Kaapverdische Eilanden) ligt voor de westkust van Afrika, 600 km van Senegal.  Onze trektocht vindt plaats op het wandeleiland Santo Antão. In combinatie met een aangenaam klimaat is dit een waar wandelparadijs.

Wij organiseren de mooiste wandeltochten in Kaapverdië

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandeltocht op Kaapverdië?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandeltocht te maken. Tijdens onze wandeltochten op Kaapverdië:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandeltocht op Kaapverdië of één van de andere wandeltochten in Kaapverdië kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandeltochten op Kaapverdië

Een goede voorbereiding is ook bij een wandeltocht het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandeltocht op Kaapverdië? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandeltocht? Bent u al in Kaapverdië of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u op Kaapverdië een wandeltocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandeltochten en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandeltocht op Kaapverdië. Onze wandeltochten zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandeltochten op Kaapverdië of een ander gebied in Kaapverdië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandeltocht op Kaapverdië u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië